Gina Pistol: “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate“. Marele moment se apropie

gina-pistol.jpg

Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară
foto: Instagram

Aflată în luna a noua de sarcina, Gina Pistol mai are foarte puțin până când va aduce pe lume o fetiță, primul ei copil și al lui Smiley. Gina e pregătită cu tot pentru a merge la maternitate. “Mi-am pregătit geanta pentru maternitate, mă uit în fiecare zi în ea, am impresia că am pus prea multe. Am și kit-ul de celule stem. Acum stau și aștept”, a declarat vedeta pe Instastory.

gina-pistol-smiley.jpg

gina pistol si smiley
Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițe
foto: arhivă personală

Gina și Smiley au pregătit deja camera fetiței, au pus tapet cu păsărele, culoarea predominantă este bej, asortată cu mobilierul bebelușului. Gina Pistol s-a simțit rău însă și la filmările pentru emisiunea “Chefi la cuțite”, sezonul 9, sarcina fiind foarte avansată. Nimeni nu a intrat în platou decât cu test Covid. Nu am o sarcina ușoară. Nu pot să stau așa multe ore în picioare, la filmări, pentru asta există Speak”, a mai spus Gina.

Gina Pistol, chinuită de retenția de apă

Gina Pistol se confruntă cu dureri la nivelul picioarelor, din cauza retenției de apă. Membrele s-au umflat vizibil și nici somnul nu mai este ca cel dinainte de a rămâne însărcinată. ”Mă trezesc la o oră și jumătate, sunt anumite nevoi”, a mai spus blonda. Pentru că picioarele i se umflă extrem de tare, Gina Pistol nu mai poate merge la fel de mult ca înainte.”Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele”, a mai spus Gina, pe Instagram.

Citește și:

Gina Pistol și Smiley topesc internetul cu iubirea lor: "Micuța ne-a ales când am fost pregătiți"

Gina Pistol e toată ziua pe drumuri, deşi e gravidă: «Am început să obosesc». Cum arată o zi normală pentru ea

Smiley, despre Gina Pistol: ”Mă ajută că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală”

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1