Gina Pistol e toată ziua pe drumuri, deşi e gravidă: «Am început să obosesc». Cum arată o zi normală pentru ea

1-4col_1.jpeg

Vedeta de la “Chefi la cuţite” spune că oboseşte din ce în ce mai repede, dar nu renunţă la filmări
Fotografii: Antena 1/ Blitz

În ultima vreme simpatica Gina Pistol este tot mai ocupată, deşi este însărcinată în al doilea trimestru de sarcină. Vedeta filmează pentru al 9-lea sezon din “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, şi în acelaşi timp nu-şi neglijează îndatoririle pe care le are în casa în care locuieşte cu iubitul Smiley şi motanul lor.

Toată ziua bună ziua Gina Pistol (38 de ani) trebăluieşte ca o furnicuţă, când acasă, unde locuieşte cu Smiley (37 de ani), când la muncă la Antena 1, când la cumpărături. Iar când mai are timp îşi ţine la curent prietenii virtuali cu starea sănătăţii sale.

3-2col_1.jpeg

Împreună cu noul ei coleg, Speak, în cabina special amenajată pentru ea

Vedeta nu stă locului nici o secundă. Aceasta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! plecând din Cernica din curtea casei lor, până la mall Băneasa acolo unde a făcut câteva cumpărături. Camuflată din cap până în picioare, cu mască şi şapcă pe cap, cea mai cunoscută gravidă din showbiz a trecut pe la un magazin de unde şi-a cumpărăt spanac şi ouă. De remarcat că Gina face aproximativ 30 de km dus-întors din Cernica până la  mall-ul ei preferat din Băneasa de unde face aprovizionarea casei, unde tot ea găteşte şi face curat.

4-2col_1.jpg

Gina merge de la Cernica tocmai la mall-ul din Băneasa pentru apovizionare

“Am început să obosesc, nu mai pot merge aşa de mult ca înainte fără să obosesc, şi asta din cauza sarcinii avansate”, a spus vedeta. În acelaşi timp cu treburile casnice, Gina Pistol filmează pentru al 9-lea sezon din show-ul “Chefi la cuţite”, care se va difuza anul viitor la Antena 1.

Chiar ea a povestit cum arată o zi din viaţa ei. Joi, 5 noiembrie, s-a trezit la ora 6, a curăţat litiera pisicii, apoi a plecat la filmări, unde a ajuns prima. Aşa că s-a machiat, s-a îmbrăcat, apoi a făcut din nou testul de coronavirus, a cincea oară, după câteva zile. Şi totul a fost filmat de vedeta-prezentatoare, live pe Instagram.

2-2col-testata_1.jpg

Regulat, face teste pentru depistarea COVID-19

Ea are mai nou un coprezentator, pe Speak, şi filmeză în condiţii speciale. Fostul concurent de la “Asia Express” îi vine în ajutor acum, când ea este gravidă, şi probabil îi va lua locul dacă sarcina n-o va mai lăsa să vină la filmări. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, unde să se poată odihni şi de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenţii. “Chefii au fost deosebit de drăguţi, nu mă aşteptam la o asemenea surpriză şi îmi dau seama că noi chiar am ajuns o familie”, a povestit Gina.

Şi ziua ei a continuat joi cu alte emoţii: “Azi merg şi la morfologia trimestrului 2, după filmări. Abia aştept”, a mai zis Gina, după care a început filmările pentru noul sezon al emisiunii “Chefi la  cuţite”.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1