Giani Kiriță și Vladimir Drăghia s-au întors acasă, după ce au fost antrenori la Exatlon

vladimir_draghia_giani_kirita.jpg

vladimir draghia gini kirita exatlon
Giani și Vladimir s-au întors în acest sezon Exatlon în postura de antrenori
Foto: colaj Click!

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, unii dintre cei mai vocali și puternici concurenți din primul sezon Exatlon, s-au întors împreună în Republica Dominicană pentru a participa la al treilea sezon al show-ului de la Kanal D. Nu în calitate de concurenți, ci ca antrenori ai celor două echipe. După câteva săptămâni în care le-au dat indicații prețioase competitorilor, ei s-au întors acasă.

Vladimir a rămas Faimos și i-a mentorat pe cei din vechea lui echipă, în timp ce Giani a trecut în tabăra Războinicilor. Timpul celor doi în competiție s-a scurs, așa că s-au întors în România și au povestit cum au stat lucrurile acolo. Când au auzit vestea că se despart de cei care i-au coordonat, concurenții au fost debusolați și au izbucnit în lacrimi.

vladimir_draghia_faimosii.jpg

vladimir draghia faimosii
Vladimir Drăghia a fost antrenorul Faimoșilor
Foto: Instagram

 

"Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon - Sezonul 3 tocmai s-a încheiat. Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu Alice și Zora (soția și fiica lui - n.r.), să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni. Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună. Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni. Să câștige cei mai buni", a rezumat Vladimir experiența din acest sezon Exatlon.

giani_kirita_razboinicii.jpg

giani kirita razboinicii
Giani Kiriță a fost antrenorul Războinicilor
Foto: Instagram

 

"Am avut atâtea emoții, nu le-am avut nici când am venit. Am descoperit o echipă foarte tânără, cu care se lucrează greu, sincer, fiindcă sunt foarte tineri, media de vârstă e foarte mică. Le-am dat cele mai bune sfaturi, chiar dacă la final credeam că leșin. Mă enervam foarte tare fiindcă le-am spus de atâtea ori să nu le mai dea punctul adversarului. Sunt niște Războinici și trebuie să o dovedească în continuare și fără mine", a spus și Giani Kiriță.

 

Vladimri Drăghia a fost la Exatlon alături de soție și fiică

vladimir_draghia_sotie_fetita.jpg

vladimir draghia sotie fetita
Vladimir Drăghia le-a avut alături pe soție și pe fiica lor
Foto: arhivă personală

 

Experiența lui Vladimir a fost cu totul diferită față de cea din primul sezon. Dacă atunci a fost singur și a îndurat frig, foame și dor, de data aceasta, el a putut să-și ia alături cele mai importante persoane din viața sa: soția și fiica, alături de care a petrecut toate momentele libere. Familia Drăghia și-a creat astfel amintiri de neuitat. Micuța Zora a mers pe plajă și s-a jucat în nisip, s-a bucurat de soare în timp ce în România era ger, iar Alice, soția lui Drăghia, a supravegheat-o îndeaproape pe fetița de un an și jumătate, dar a avut timp și să se relaxeze într-un peisaj idilic.

Loading...

Citește și

  • Fratele lui Alex Nedelcu, din primul sezon, Gabriel, războinicul de la „Exatlon”, se numără printre concurenţii cu puternice atuuri competitive, fapt demonstrat în fiecare ediţie a îndrăgitului reality-sportiv. Razboinicul, un împătimit al dansului, şi-a dorit însă, în copilărie, ca traiectoria sa profesională să fie cu totul alta. El ne-a oferit un interviu de suflet, în care și-a amintit și de boacănele din adolescență.

  • În cadrul ultimei ediției de la «Exatlon», miza a fost uriașă pentru cele două echipe din concurs, astfel că, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru imunitate în fața eliminărilor din competiție. Înaintea debutului meciului de protecție, prezentatorul reality-ului a anunțat că în urma investigațiilor medicale amănunțite în ceea ce privește starea de sănătate a Războinicului Iulian Angelescu, sportivul nu mai poate concura și va fi nevoit să părăsească competiția.

  • Vladimir Draghia si Giani Kirita vor fi antrenori in cel de-al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon”, difuzat de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

  • Beatrice Olaru este câștigătoarea sezonului 2 de la Exatlon. A luptat foarte mult pentru acest trofeu și pentru premiul cel mare de 100.000 de euro, dar a ieșit învingătoare și este bucuroasă că a reușit să reziste în concurs până în fina, ba chiar fiind desemnată cea mai bună sportivă a sezonului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1