Cum au decurs primele meciuri antrenate de Giani Kiriță și de Vladimir Drăghia

50998054_1047516318769266_2555655877860261888_o.jpg

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță sunt foarte devotați echipelor pe care le antrenează

Cu fiecare ediție, cel de-al treilea sezon "Exatlon" devine mai tensionat, concurenții ambelor echipe fiind tot mai rapizi pe trasee în lupta pentru necesarele puncte. Antrenorii trăiesc la maximum fiecare evoluție și fiecare membru al echipe pe care o antrenează.

În premieră, în acest sezon, aseară s-a desfășurat jocul „Best of” în care s-au duelat cele mai bune două fete și cei mai buni doi băieți din ambele echipe. De la Faimoși au intrat pe traseu, Andreea Zaragiu, Andreea Arsine, Ion Surdu si Costin Gheorghe, iar de la Războinici Nicoleta Lunca, Ana Maria Stamen, Mihai Berar si Gabriel Nedelcu. Susținerea și lecțiile de aruncat la țintă cu cercurile oferite pe teren  de Vladimir Draghia au adus victoria în echipa roșie prin punctul decisiv adus de Andreea Zaragiu, meciul încheindu-se cu scorul de 5-3. Faimoșii s-au bucurat de o zi de relaxare, pe plajă, făcând paddleboard și bucurându-se de un splendid apus  de soare în Dominicană. 

"Mie mi se pare că sunt foarte determinați, par foarte uniți, de multe ori îi văd folosind același limbaj, sunt foarte asemănători chiar dacă vin din medii diferite, unii sunt sportivi, alții cântă. În ceea ce îl privește pe Giani cred că, momentan, o să avem parte de un Giani retras, cuminte, care așteaptă și știe foarte bine când să tacă și când să vorbească, când să aștepte și când să acționeze și cred că acum pune în aplicare tot ce a învățat în sezonul 2", a declarat Vladimir Draghia.     

Jocul de aseară pentru vilă a fost unul extrem de tensionat, atât Faimoșii cât și Războinicii dorind să beneficieze de confortul oferit de aceasta. Dupa un meci cu multe răsturnări de situație, Faimoșii au câștigat, cu scorul de 10-7, punctul decisiv fiind adus de Ciprian Maris. Alături de fiecare concurent din echipa sa, Vladimir Drăghia a fost de multe ori pe punctul de a intra pe traseu.  

Ce spune Giani Kiriță despre echipa antrenată de el

De cealaltă parte, cel mai vulcanic antrenor de la "Exatlon", Giani Kiriță, este încântat de echipa Războinicilor și nu ratează nici un moment să-i apostrofeze pe cei din echipa adversă. În ediția de aseară, Andrei Botoacă și Mario Fresh au fost faimoșii care au avut parte de o reacție nervoasă a fostului fotbalist, după un meci tensionat între Cătălina Șeicaru și Nicoleta Lunca. 

"Consider că am găsit o echipă, în primul rând foarte tanără. Eu am lupta mea personală, pe mine nu mă interesează Drăghia, pe mine mă interesează strict echipa mea. Nu le transmit decât că astăzi, ca si ieri si, probabil, până la sfârșitul Exatlonului, acesta echipă va lupta până la capăt. I-am găsit foarte bine, i-am găsit motivați, i-am gasit pregatiti de lupta. Asta e echipa pe care eu mi-am dorit-o dintotdeauna și, într-un fel, am energia aia pozitiva, pentru ca ii vad pe ei ca vor", a subliniat fostul fotbalist. 

Loading...

Citește și