Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani. Mesajul plin de modestie al maestrului. În aceeași zi e aniversat și Cornel Constantiniu

cornel-constantiniu-gheorghe-zamfir.jpg

Cornel Constantiniu și Gheorghe Zamfir, născuți în aceeași zi
foto: Click!

Gheorghe Zamfir a împlinit marți, 6 aprilie, o vârstă rotundă, 80 de ani. Tot azi este născut și interpretul Cornel Constantiniu, care a împlinit 76 de ani. Amândoi au avut cariere frumoase în muzică, dar și o viață plină de bucurii și suferințe deopotrivă.

Naistul Gheorghe Zamfir a împlinit 80 de ani. ”O vârstă rotundă, 80, doar o cifră! Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă! Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și, slavă Lui, am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea! Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață!”, a scris celebrul naist pe Facebook.

Gheorghe Zamfir a pierdut averea în Franța, din cauza unor probleme financiare și datorii la fisc, a divorțat de franțuzoaica Marie Noelle, după un mariaj de 16 ani, iar de ceva timp și-a refăcut viața alături de cântăreața de muzică populară Nicoleta Beca, cu 44 de ani mai tânără decât el. Locuiesc în comuna Cobia, la 10 km de Găiești, localitatea natală a naistului.

Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani

Cornel Constantiniu a împlinit tot azi, 6 aprilie, vârsta de 76 de ani. A avut o carieră de succes și o viață plină de peripeții. A efectuat turnee în țările comuniste din întreaga lume, inclusiv în Cuba, unde a cântat pe aceeași scenă pe care a evoluat Frank Sinatra. De aproape 30 de ani este bolnav de Parkinson și a suferit mai multe intervenții chirurgicale pe creier și la piept, unde i s-a implantat un aparat care își ajută să fie mobil și să mai articuleze cuvinte. Trăiește pentru nepoții și cei doi copii ai lui, pe care nu i-a mai văzut de ceva vreme, din cauza pandemiei.

Citește și:

EXCLUSIV “Cornel Constantiniu nu a ieșit din casă tot anul”. Cum se mai simte artistul, bolnav de Parkinson de 27 de ani

Gheorghe Zamfir, nuntă secretă cu iubita mai tânără cu 44 de ani

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1