Gheorghe Zamfir, nuntă secretă cu iubita mai tânără cu 44 de ani

zamfir-1-21551515155.jpg

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocata
Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca au decis, după opt ani de iubire, să-și oficializeze relația

Click! aruncă bomba! Avem dovada că în dragoste totul e posibil, chiar şi la vârsta a treia. După aproape 8 ani de iubire cu tinerica Nicoleta Beca, trăiţi însă în paralel cu chinul unui divorţ de franţuzoaica Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da”. Maestrul ne-a confirmat, iar avocata sa ne-a oferit detalii incendiare.

Nu aduce anul ce aduce ceasul, şi nici destinul ceea ce poate împlini o poveste de dragoste. Întrecând orice pronosticuri, maestrul Gheorghe Zamfir (74 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca (30 de ani), într-un cadru extrem de intim. Fericit, Gheorghe Zamfir a oficializat astfel o iubire care durează din 2008 (cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune).

Contactată de reporterul nostru, avocata maestrului, Geanina Munteanu-Millet, ne-a povestit cum s-a petrecut evenimentul. “Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, ne-a mărturisit Geanina Munteanu-Millet.

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocataZoom
Geanina Munteanu: «Mă bucur că a găsit liniștea»

 

Şi proaspătul mire ne-a confirmat marea veste, în stilu-i inconfundabil: „Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)”. Ţinând cont de ultimele apariţii ale însurăţeilor, se vede cu ochiul liber că noul mariaj îi prieşte marelui artist, care radiază de fericire. Practic, însurătoarea vine ca o gură de aer proaspăt pentru Zamfir, după terminarea divorţului anevoios şi costisitor de franţuzoaica Marie Noelle, cu care a fost însurat 16 ani. După 5 ani de procese, divorţul a fost pronunţat de Tribunalul din Fontainebleau (Franţa), în vara lui 2015. 

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocataZoom
Naistul și soția locuiesc de ani buni împreună în vila lui Zamfir

 

“Mă bucur pentru domnul Zamfir că a găsit, în sfârşit, iubirea şi serenitatea. Cred că relaţia lor sinceră s-a consolidat cu timpul, în ciuda adversităţii câtorva bârfitori iubitori de găinării, sub pretext de morală. Nicoleta Beca are multe calităţi: este o femeie frumoasă, inteligentă, de altfel, dacă nu mă înşel, singura doctor în sociologia muzicii în România, generoasă, ponderată, liniştitoare”, ne-a mai spus doamna avocat. Şi iată că anul 2016 a început minunat pentru artist nu doar pe plan personal. “Anul acesta, domnul Zamfir va reveni şi pe piaţa muzicală cu o imensă reuşită profesională: publicarea de către renumita casă de muzică Universal, din Paris, a unui material muzical de valoare istorică pentru folclorul românesc”, a mai declarat Geanina Munteanu-Millet.

Îi plăteşte fostei neveste o pensie lunară de 600 €

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocataZoom
Andree Noelle Marie Boitel de Morisel şi Gheorghe Zamfir

 

Andree Noelle Marie Boitel de Morisel şi Gheorghe Zamfir s-au căsătorit în septembrie 1994, în Franţa. Au locuit atât în ţara soţiei, cât şi în România până la separarea din anul 2005. Atunci, Noelle şi-a luat cei trei copii pe care îi avea dintr-o relaţie anterioară şi s-a întors definitiv în Franţa. În aprilie 2010 ea a intentat divorţ în Franţa, iar în iunie, acelaşi an, el a deschis proces în România. După cinci ani de bătut podelele Tribunalului TGI din Fontainebleau, Gheorghe Zamfir şi franţuzoaica Marie Noelle au reuşit să divorţeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanţa a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de şase ani, în total 40.000 €.

loading...

Citește și

  • “Iubiţi şi câinii vagabonzi” pare a fi melodia preferată şi a lui Gheorghe Zamfir. Milos din fire, ”Regele naiului” a adunat în curtea vilei sale din Găeşti (jud. Dâmboviţa), unde locuieşte împreună cu iubita lui, Nicoleta Beca, în jur de 20 de suflete, pe care le-a adunat de pe câmpuri sau de sub poduri.

  • La opt luni de la divorţ, Gheorghe Zamfir şi Marie Noelle Boitel de Morisel încep bătălia pentru avere. Icoane, covoare iraniene de mare valoare, sticle de vin, tablouri, fotografii - acestea sunt bunurile care aparţin în mare parte naistului, dar de care fosta nevastă ţine cu dinţii.

  • gheorghe zamfir vila

    Gheorghe Zamfir (74 de ani) încălzeşte orice inimă cu sunetul muzicii sale, iar inima lui e încălzită de aproape cinci ani de tinerica Nicoleta Beca (30 de ani). Cel supranumit “Regele naiului” a lăsat aglomeraţia din Capitală şi îşi trăieşte liniştit bătrâneţile alături de iubită, într-o vilă frumoasă, pe care a construit-o între dealurile comunei Cobia, aflată la 10 km de oraşul natal Găieşti.

  • Gheorghe Zamfir

    A doua ediţie a Festivalului Internaţional al Naiului „Gheorghe Zamfir” are loc în această perioadă la Găeşti, în oraşul natal al marelui artist. Evenimentul îşi propune să pună în lumină cariera de peste cinci decenii a muzicianului şi cuprinde spectacole de muzică clasică, folclor, muzică pop, recitaluri, decernări de premii şi distincţii, expoziţii, o sesiune de autografe şi momente cu invitaţi surpriză, anunţă adevarul.ro.