Gheorghe Turda, mare gospodar la vila de la Câmpina, ajutat de nepoți. Are un mesaj și pentru fosta iubită

gheorghe-turda_3.jpg

Gheorghe Turda s-a ocupat de gazon
foto: arhivă personală

Gheorghe Turda (72 de ani) e și mare artist, și mare gospodar! În vremea restricțiilor, când tot românul stătea izolat la domiciliu, el s-a ocupat exemplar de casa de la Câmpina, înconjurat de nepoți". Legat de fosta lui iubită, cu 23 de ani mai tânără, Gheorghe Turda e ferm: ”N-a avut minte când trebuia, n-a știut să aprecieze”.

În timpul pandemiei de coronavirus, interpretul Gheorghe Turda a stat pe acasă, ceea ce nu-i prea ușor pentru un artist obișnuit cu o activitate bogată. Și-a ocupat timpul prin casă, dar și prin curte, la Câmpina, alături de familie. S-a bucurat mai mult de clipele petrecute alături de nepoți, dar a avut mai mult timp și pentru treburile casnice. Click! a intrat în posesia unor imagini cu artistul din curtea casei din Câmpina, în timp ce tunde iarba, una dintre activitățile sale preferate în timpul liber. 

gheorghe-turda_1.jpg

Gheorghe Turda, un bunic fericit
foto: arhivă personală

Are două fiice realizate pe plan profesional, care i-au dăruit trei nepoței superbi. Elena Voichița (38 de ani) are un băiețel pe nume Tudor, de 7 ani, iar Anca (41 de ani) are doi copilași, o fetiță pe nume Antonia, de 13 ani, și un băiețel pe nume Petru, de 5 ani și jumătate.

gheorghe-turda_4.jpg

Aranjarea gazonului, o activitate care îl relaxează pe Gheorghe Turda
foto: arhivă personală

Au petrecut cu toții la moșia de la Câmpina - o casă cu zece camere, în valoare de 300.000 de euro. Nepoții au avut suficient spațiu încât să se joace în voie. 

gheorghe-turda-familie.jpg

gheorghe turda
Gheorghe Turda a petrecut la Câmpina cu nepoţii lui
foto: arhivă personală

Gheorghe Turda vrea atestate pentru artiști: "S-au înmulțit amatorii"

Spune că perioada în care am stat cu toții acasă își va pune amprenta și asupra breslei sale. ”Artiștii o vor duce foarte greu, s-au înmulțit amatorii. S-a ajuns la un fel de uniformizare, ca pe vremuri. Nu se știe cine e profesionist și cine este amator. Mă zbat pentru o lege, Legea Turda, să se revină la atestatele de odinioară, acordate artiștilor, în cadrul unor selecții. Am această intenție, pe care i-am mărturisit-o și lui Horia Moculescu, Ionel Tudor, Mădălin Voicu și maestrului Arvinte, cei care s-au mai ocupat de comisii de acest fel, în trecut, când nu oricine era artist. Sigur că multora nu o să le convină, dar s-ar face o selecție corectă și mai ales binevenită”, ne-a declarat Gheorghe Turda.

nicoleta-voicu-fosta-iubita-gheorghe-turda.jpg

Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda s-au iubit timp de un an şi s-au despărţit în ianuarie 2019
foto: Arhivă

Referitor la fosta lui iubită, mai tinerică, Nicoleta Voicu, de care s-a despărțit la începutul anului trecut, după un an de relație, Turda spune așa: ”N-a avut minte când trebuia, n-a știut să aprecieze”, susține interpretul de muzică populară. 

Citește și:

Gheorghe Turda a învins cancerul! Interpretul de folclor s-a vindecat fără risc de recidivă

Gheorghe Turda a văzut moartea cu ochii, în vacanța din Asia: «Am făcut o reclamație la hotel»


 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1