George Copos şi-a mutat noua familie în apartament de 500.000 €

2-3-bd-copos.jpg

De astă vară, George Copos nu-şi mai ascunde noua familie, Elena şi Maria, fetiţa lor
Foto: Mihai Ionescu

Zgârie-brânză, dar nu şi când vine vorba de noua familie! După divorţul de Cristiana, George Copos şi-a găsit fericirea în braţele Elenei Stoica, cea care i-a fost amantă 12 ani şi i-a dăruit o fetiţă în 2011. A luat-o de nevastă în vară şi o răsfaţă peste măsură. I-a luat casă de 250.000 € lângă Bucureşti, iar recent fotoreporterii Click! i-au surprins în complexul lui Ţiriac, unde preţurile pentru închirierea sau cumpărarea unui apartament sunt astronomice.

George Copos (65 de ani) este cunoscut ca unul dintre cei mai avari milionari ai României. Noua nevastă a fostului patron al Rapidului, care e mai tinerică cu 27 de ani, l-a făcut însă să bage adânc mâna în buzunar şi să-i ofere tot confortul. Şi ce confort!

2-3-5-2col.jpg

Complexul rezidenţial “Stejarii” este deţinut de miliardarul Ion Ţiriac

 

Elena l-a făcut tătic pe Copos în 2011 şi i-a dăruit o fetiţă superbă, pe nume Maria Daria. Afaceristul nu se uită la bani când vine vorba de cele două comori ale sale. Pe când era însărcinată, ca să o ascundă de ochii bârfitorilor, i-a luat Elenei Copos (fostă Stoica) o casă de lux, lângă Bucureşti, în valoare de circa 250.000 de euro.

Amanta Elena i-a devenit nevastă în vară

2-3-2-25col.jpg

Copos şi soţia au luat masa cu un prieten la un restaurant din centrul Capitalei
Foto: Mihai Ionescu

 

Acolo, Elena a născut-o şi a crescut-o pe Maria, ajutată de sora ei şi de cumnat. Din vară, însă, cele două nu mai sunt ţinute la secret de milionar. Probabil că anii petrecuţi după gratii, el fiind condamnat în Dosarul Transferurilor, l-au făcut să preţuiască mai mult bucuriile vieţii şi să-şi facă publică relaţia ascunsă atâţia ani. Mai mult, a divorţat de Cristiana şi s-a grăbit să-i pună verigheta pe deget cârlionţatei blonde. Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la un restaurant de fiţe din centrul Capitalei.

2-3-3-25col.jpg

Elena a condus bolidul lui Copos
Foto: Mihai Ionescu

 

Pentru că afaceristul a consumat alcool, Elena s-a urcat la volan şi a condus până la noul domiciliu. Cuplul a intrat în complexul Stejarii, deţinut de Ion Ţiriac. Cunoscut şi ca locul unde stau mai toţi bogaţii României, chiria medie pentru un apartament cu două camere în complex este între 2.000 şi 2.500 de euro/lună, iar un apartament costă aproximativ 500.000 de euro.

2-3-4-25col.jpg

Cei doi au intrat în complexul exclusivist “Stejarii”
Foto: Mihai Ionescu

 

Aici a stat cu chirie şi Elena Udrea, iar fostul fotbalist Cristian Chivu deţine un penthouse. În complexul rezidenţial, care a fost inaugurat în 2010, locuieşte şi fiul lui Ţiriac, Ion Ion Ţiriac. Apartamentele care se pot cumpăra în cadrul complexului au în dotarea standard încălzire în pardoseală, parchet din lemn natural, climatizare centralizată şi bucătărie echipată cu electrocasnice de lux.

George Copos, avere de 200 milioane $

2-3-6-2col.jpg

Cristiana a rămas în vila enormă din Dorobanţi

 

George Copos şi fosta nevastă, Cristiana Copos, au făcut primul milion de dolari din electronice. În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. În perioada detenţiei, Alexandra, fiica acestuia cu Cristiana, s-a ocupat serios de afaceri. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov.

Loading...

Citește și

  • Ce mult s-a schimbat viaţa lui George Copos după ce a ieşit din puşcărie! Potrivit amicului său Mitică Dragomir, fostul boss de la Rapid ar fi început o nouă căsnicie alături de fosta amantă, cu care are o fetiţă de 7 ani.

  • Nu doar Cristi Borcea a iubit mai multe femei în acelaşi timp. Fotografiile publicate ieri în exclusivitate de ziarul Click! vi l-au înfăţişat pe George Copos alături de familia secretă: amanta, Elena Stoica, şi fetiţa lor, Daria Maria. Dar şi alţi patroni din sport au astfel de „obiceiuri”, de exemplu Victor Piţurcă şi Giovani Becali.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1