George Copos trăieşte a doua tinereţe alături de noua sa familie

2-3-neatza-1-45col.jpg

George Copos se pregăteşte să urce pe skijet, lângă fiica lui. A urmat o plimbare plină de adrenalină
Foto: Mihai Ionescu

Imagini de senzaţie surprinse ieri, în staţiunea Mamaia, de fotoreporterii Click! La 65 de ani, milionarul George Copos se comportă ca un Superman în compania noii sale familii, iubita Elena Stoica şi fiica lor, Daria Maria. De dragul copilei, afaceristul a încercat toate sporturile nautice, dar nu şi-a neglijat nici partenera, pe care a sărutat-o non-stop.

Imaginile vorbesc de la sine despre cât de fericit este George Copos alături de fetele din viaţa lui, iar acum nu ne referim la soţia Cristiana şi la fiica lor, Alexandra, ci la Elena Stoica (35 de ani), fosta lui secretară, alături de care a dus o viaţă dublă din 2006, şi la micuţa Daria Maria, copila care le-a pecetluit şi mai mult iubirea. Se pare că George Copos îşi asumă acum rolul de cap de familie, iar zvonurile că ar fi divorţat în secret de Cristiana par din ce în ce mai plauzibile.

2-3-neatza-2-3col.jpg

Sare, ca un copil, pe salteaua gonflabilă cu care a plecat în larg
Foto: Mihai Ionescu

Vineri, 17 august, în jurul orei 11.00, pe o plajă de fiţe din Mamaia, George Copos se bucura la maximum de clipele petrecute cu Elena şi Daria Maria, fetiţa care a veit pe lume în februarie 2011. 

2-3-neatza-3-3col.jpg

Se distrează de minune alături de Daria Maria şi prietenul ei
Foto: Mihai Ionescu

După o serie de îmbrăţişări şi sărutări cu partenera lui, mai tânără cu 20 de ani, milionarul şi-a dat tricoul jos şi părea pregătit de acţiune. Dar înainte să intre în apă, iubita a avut grijă să-l ungă pe spate şi pe braţe cu loţiune de protecţie solară. În tot acest timp, fiica lor asista, fericită, la tabloul perfect de familie. 

De remarcat că avem şi primele poze cu iubita lui Copos în costum de baie şi trebuie să recunoaştem că Elena arată foarte bine şi din faţă, şi din spate. Costumul de baie din două piese a lăsat la vedere un decolteu frumos, pielea fermă şi un posterior obraznic. După ce au fost echipaţi cu veste de salvare, Copos şi fiica lui, alături de un alt băieţel, au urcat pe uriaşa saltea gonflabilă, trasă de un skijet, iar distracţia a fost la ea acasă.

Rar îl vezi pe Copos răsturat cu picioarele în sus, aşa că uitaţi-vă încă o dată la poza din această pagină. Dar se pare că milionarul mai avea nevoie de adrenalină, aşa că după aventura cu salteaua a încălecat şi un skijet, tot în compania fiicei lui, pe care se vede de la o poştă că o iubeşte ca pe ochii din cap.

Cu o seară înainte, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei trei şi la restaurant, semn că sunt non-stop împreună, în concediu.

2-3-neatza-7-2col.jpg

Cu o seară înainte au fost împreună la un restaurant
Foto: Mihai Ionescu

Copos, căsnicie de 37 de ani şi avere de 200 de milioane de dolari 

George Copos şi Cristiana Copos (58 de ani) s-au cunoscut în 1981, pe vremea când erau studenţi, iar şase luni mai târziu s-au căsătorit. De aproape 37 de ani formează o familie şi, tot împreună, au făcut primul milion de dolari din electronice. Au o fiică Alexandra, în vârstă de 32 de ani, care a studiat la Universitatea Princeton, în SUA, şi care se ocupă acum de afacerile familiei.

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov. 

loading...
Loading...