George Burcea, război deschis la “Fermă” cu Andreea Bălan: “Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

george-burcea-ferma.jpg

george burcea
George Burcea este concurent la "Ferma"
Sursă foto: PRO TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Emisiunea "Ferma: Orășeni versus săteni" nu este doar locul unde au loc întreceri între vedetele dornice să plece acasă cu titlul de fermier șef și premiul cel mare, ci și scena pe care participanții își deschid sufletul și fac tot felul de confesiuni, unele dintre ele surprinzătoare. George Burcea este unul dintre concurenții care nu se sfiește să vorbească despre problemele sale, iar declarațiile fostului soț al Andreei Bălan sunt dintre cele mai neașteptate. Marți, 22 septembrie, el este protagonistul unui alt moment de sinceritate și abordează, încă o dată, subiectul divorțului de Andreea, care are loc la un an de la căsătorie.

George Burcea este una dintre vedetele care a acceptat provăcările emisiunii. Aflat pe platoul de filmare, actorul a vorbit despre momentele dificile prin care trece, aflându-se în plin proces de divorț cu cea care i-a fost soție timp de un an, solista Andreea Bălan. Participarea lui George la emisiune a luat-o prin surprindere pe Andreea, care nu a știut nimic despre intenția fostului soț. Vedeta a fost nevoită să sune personal la PRO TV pentru a obține o declarație din partea lui George, prin care acesta își exprima acordul ca ea să plece într-o vacanță în Grecia însoțită de cele două fiice ale lor. Momentul delicat a fost relatat, de solistă, pe pagina personală de Facebook. 

andreea_balan.jpg

andreea balan
Andreea Bălan și George Burcea divorțează la un an de la căsătorie
Sursă foto: Arhivă personală

La rândul său, George a decis să rupă tăcerea care învăluie destrămarea mariajului, iar emisiunea i-a oferit un context bun pentru a face acest lucru. Într-un interviu acordat ziarului Click! înainte de plecarea la Fermă, George mărturisea că nu regretă acțiunile din trecutul său și îi mulțumea Andreei pentru cele două fiice minunate pe care le au împreună. De la acel interviu a trecut ceva vreme, iar George a revenit cu noi dezvăluiri, în platoul emisiunii difuzate de PRO TV. 

george-burcea.jpg

george burcea
George Burcea face noi dezvăluri despre divorțul de Andreea Bălan
Sursă foto: Arhivă personală

În ediția din 22 septembrie, George Burcea face o serie se mărturisiri care șochează. Actorul susține că soția sa, Andreea Bălan dorește custudia totală a micuțelor. Cu altă ocazie, tot în timpul unui interviu realizat în emisiune, George a dezvăluit că Andreea ar fi fost cea care l-a dat pe mâna polițiștilor, informându-i că a consumat substanțe interzise de lege. 

Declarațiile despre divorț făcute de George Burcea la Ferma

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

andreea-balan-george-burcea1_0.jpg

andreea balan si george burcea
Andreea și George sunt părinții a două fetițe
Sursă foto: Arhivă personală

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate".

andreea_balan_mireasa.jpg

andreea balan
Anul trecut Andreea și George se căsătoreau. Anul acesta divorțează și dispută custodia celor două fiice
Sursă foto: Instagram

"Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”.

George Burcea, despre posibilitatea unei noi relații

Cu puțin timp de a începe difuzarea emisiunii, George Burcea a acordat un interviu pentru Click! în care a vorbit deschis despre posibilitatea unei noi relații. Iată ce a declarat actorul atunci când a fost întrebat despre o nouă poveste de iubire. 

george-burcea-si-viviana-sposub.jpg

george burcea
George Burcea și Viviana Sposub, protagoniștii unui sărut la emisiunea "Ferma"
Sursă foto: Arhivă Click!

"Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea...când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv. 

vivana-sposub-george-burcea-sarut.jpg

viviana sposub
Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat la Ferma
Sursă foto: Captură video

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam - dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu", declara George.

  •  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5