George Burcea are Covid-19. Cum se simte fostul soț al Andreei Bălan

george-burcea.jpg

george burcea portret
George Burcea a fost confirmat cu Covid-19 vineri, în urma unui test rapid
foto: arhiva personală

George Burcea a fost confirmat cu noul coronavirus vineri, în urma efectuării unui test rapid. Odată cu aflarea veștii, George Burcea a mers la spital pentru a efectua un nou test prin metoda RT - PCR, iar apoi s-a izolat în casă, starea lui de sănătate fiind una bună, potrivit unui comunicat transmis de PRO TV.

George Burcea s-a conformat recomandărilor şi a efectuat și cel de-al doilea test, așteptând în izolare rezultatul acestuia. El și-a anunțat atât membrii familiei, cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile.

George Burcea nu are simptome în acest moment

Starea sa de sănătate este una bună, acesta având mici simptome, precum o durere de cap, în urmă cu câteva zile. La aflarea veștii, George Burcea a declarat: ”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”.

George Burcea, una dintre vedetele de la ”Ferma: Orășeni versus săteni”

George Burcea este una dintre vedetele care a acceptat provocările emisiunii  "Ferma: Orășeni versus săteni". În cadrul emisiunii, actorul a vorbit nu o dată despre mariajul său eșuat cu Andreea Bălan și a intrat în conflict deschis cu Andreea Antonescu, prietena solistei. 

george-burcea-ferma.jpg

george burcea
George Burcea este concurent la "Ferma"
Sursă foto: PRO TV

 

Filmările la show-ul produs și difuzat de PRO TV s-au încheiat la mijlocul lunii septembrie.

Citește și:

Angajați PRO TV, confirmați cu COVID-19. Postul TV a intensificat măsurile de protecție

Pro TV renunță la Vocea României din cauza coronavirusului. ”Am anulat castingul și filmările”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1