George Burcea, adevărul despre relația cu Andreea Bălan: «Abia de două luni mi se permite să iau fetițele»

andreea-balan-george-burcea.jpg

Andreea Bălan și George Burcea
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Actorul George Burcea și-a deschis sufletul și a vorbit, în premieră, în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță, despre divorțul cu scântei de Andreea Bălan!

Cei doi au avut o relație controversată, căsnicia lor terminându-se cu scandal. Au împreună însă două fetițe superbe și, de abia de două luni, actorul a primit permisiunea din partea Andreei Bălan să ia fetițele la el, pentru a petrecere timp prețios împreună!

„Abia de două luni mi se permite să iau fetițele"

Andreea Bălan (37 de ani) și George Burcea (33 de ani) s-au separat în martie 2020. Fostul cuplu s-a căsătorit civil în august 2019 și religios în luna următoare. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani). Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, cu mare scandal, dar, în cele din urmă, se pare că au făcut pace de dragul fetițelor lor, Ella și Clara.

george-burcea-fete.jpg

George Burcea, alături de fiicele lui
foto: Facebook

Actorul a vorbit deschis despre divorțul de solistă în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță. A mărturisit că momentul de cumpănă în căsnicia lor a fost atunci când fosta lui soție era pe moarte și el era acasă cu un copil și un altul care abia se născuse de o jumătate de oră. „A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

George Burcea: "Da, m-am simțit abandonat"

Actorul a dezvăluit că s-a simțit abandonat de toată lumea în cele mai grele momente din viața lui. „Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine. Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a mai spus actorul.

Citește și:

George Burcea, război deschis la “Fermă” cu Andreea Bălan: “Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

Andreea Balan, despre despărțirea de George Burcea: “Mă durea tot corpul cât sufeream”. Ce spune despre noul iubit

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5