Gabriela Cristea a intrat la dietă. Apa plată cu lămâie nu-i lipseşte din meniu

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea a intrat la dietă
Foto: arhivă personală

Gabriela Cristea a revenit pe sticlă şi acest lucru coincide şi cu faptul că prezentatoarea tv s-a apucat de dietă. Bruneta este gazda emisiunii "Like a star" de la Antena Stars, un show matrimonial, format cu care vedeta este deja obişnuită. Înainte de nuntă, Gabriela Cristea a ţinut un regim, însă acum are o dietă personalizată cu care speră să ajungă la greutatea dorită.

Gabriela Cristea (44 de ani) a înjumătăţit porţiile de mâncare şi are mare grijă la ceea ce pune pe masă. Bruneta a intrat la dietă şi este foarte conştiincioasă. Şi-a propus să slăbească în următoarea perioadă câteva kilograme şi asta şi pentru că a revenit pe sticlă. După cum se ştie televizorul uneori te face să pari mai cu forme decât eşti în realitate, iar Gabriela Cristea ştie foarte bine acest lucru. Vedeta îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, aşa că zilele trecute le-a mărturisit că are un plan alimentar bine stabilit, în care fiecare porţie de mâncare este bine aleasă, mai ales din punctul de vedere al numărului de calorii.    

mic_dejun.jpg

mic dejun gabriela cristea
Micul dejun al Gabrielei Cristea de când a intrat la dietă
Foto: arhivă personală

Dieta cu care slăbeşte Gabriela Cristea

Vedeta are trei mese şi două gustări pe zi. Începe dimineaţa cu un mic dejun uşor. Se rezumă doar la o sticlă de sana cu fulgi de secară sau mozzarela cu roşii şi ulei de măsline, are gustările la fel de simple, care constau înttr-un suc de fructe sau tot lactate, sărace în grăsimi. La prânz, Gabriela Cristea îşi poate permite o salată de ton şi o cină minimalistă la care  mânâncă mămăligă cu iaurt. În total, vorbim de un meniu de doar 1000 de calorii zilnic cu care bruneta vrea să slăbească repede şi uşor. Între mese, Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie.

fetite_gabriela_cristea.jpg

fetite gabriela cristea
Cele două fetiţe ale Gabrielei Cristea
Foto: arhivă personală

Aceasta nu este prima dietă pe care vedeta tv o urmează. De-a lungul timpului, bruneta s-a supus mai multor programe de slăbit, ba chiar a mers şi la nutriţionist pentru un plan alimentar personalizat. Şi în această vară, gabriela Cristea a ţinut cură de slăbire având în vedere că se pregătea să îmbrace rochia de mireasă. Gabriela Cristea s-a cununat religios cu Tavi Clonda la finele lunii august. Cei doi au împreună două fetiţe, Bella Victoria Margot (doi ani) şi Thea Iris Selena (7 luni).    

 Citeşte şi:

Gabriela Cristea dă iama în cârnaţii de casă

Gabriela Cristea a leşinat pe platourile Kanal D

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1