FOTO Soția lui Jorge nu-și arată vârsta. A atras toate privirile pe plajă, cu sutienul decupat

jorge-sotie-ramona.jpg

Ramona Prodea are 47 de ani și se prezintă impecabil
foto: BLITZ

Nu trece an în care Jorge să nu pună piciorul și pe litoralul românesc, iar pozele surprinse de fotoreporteri fac deliciul fanelor. Tatuat, cu pectorali, cu freza impecabilă, artistul este, într-adevăr, o apariție. Însă nu va reuși niciodată să o devanseze pe superba lui soție, Ramona, care la 47 de ani ocupă un loc onorabil în orice clasament al "bombelor-sexy în costume de baie". Iată cum i-au găsit fotoreporterii Click! în stațiunea Mamaia!

Weekendul trecut, Jorge și-a etalat mușchii pe plaja din Mamaia dar, surprinzător, nu el a fost în centrul atenției, ci Ramona, soția sa cu nouă ani mai în vârstă. George (38 de ani), cunoscut publicului drept Jorge, şi Ramona Papagheorghe (47 de ani) s-au relaxat la Mamaia alături ală­turi de copii. Karina (11) este fiica artistului din prima căsnicie, Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, iar David (3 ani) este fiul pe care Jorge și Ramona îl au împreună.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/6

Cum spuneam, mușchii lui Jorge au pălit pe lângă trupul perfect tonifiat al soției cu nouă ani mai în vârstă. Conștientă că este privită cu multă admirație, Ramona și-a aranjat discret sânii generoși în sutien și a făcut câteva mișcări prin care le-a oferit fotoreporterilor Click! acces și din față, și din spate, pentru cadre perfecte. Într-adevăr, și sutienul cu tăieturi îndrăznețe punea în evidență toate rotunjimile. Alături de Jorge și de Ramona s-a aflat și bona filipineză, care face deja parte din familia lor.

jorge-familie.jpg

Karina, Jorge, David, Ramona și Ilinca
Karina, Jorge, David, Ramona și Ilinca

Citește și:

Jorge, triplu ghinion în timpul pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă cu fiicele lui

Jorge a rămas fără toți banii de pe card în Republica Dominicană. Metoda prin care a fost «curățat» de 16.000 de lei

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și