FOTO Roxana Ionescu, nuntă cu vedete, la Timișoara! Mireasa a arătat spectaculos

roxana-ionescu-dansul-mirilor.jpg

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, dansul mirilor
foto: Instagram

A fost nuntă mare la Timișoara vineri, 18 iunie! La o săptămâna după ce s-au cununat religios, Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu, au făcut o nuntă ca-n povești, la restaurantul pe care acesta îl deține în Timișoara.

Nume grele din showbiz și-au făcut apariția la nuntă. Mihai Bendeac, Speak și iubita lui, Ștefania, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Monica Munteanu au venit tocmai de la București să fie alături de miri la petrecerea pe care au amânat-o un an de zile din cauza pandemiei.

nunta-roxana-ionescu2.jpg

Tortul mirilor
foto: Instagram

Roxana Ionescu a luat ochii tuturor, îmbrăcând o rochie de mireasă spectaculoasă! Cea supranumită "Mama Natură" a avut o rochie sexy, stil sirenă, acoperită cu pene și cu o croială care i-a pus în evidență formele sexy care au consacrat-o.

nunta-roxana-ionescu.jpg

Rochia Roxanei a fost superbă
foto: Instagram

“Casă de piatră, superbilor! Roxana Ionescu ești divină”, a postat cântăreața Ștefania pe Instagram, în dreptul imagini surprinse în timpul dansului mirilor. Nici Speak nu s-a lăsat mai prejos și a făcut o glumă la adresa mirelui Tinu Vidaicu: ”@tinuvidaicu la propria nuntă, fiert pe dans!”, a comentat Speak, într-un Instastory.

speak-bendeac-tinu-vidaicu.jpg

Speak și Mihai Bendeac, printre invitați
foto: Instagram

La masa la care au fost așezați Ștefania, Speak, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a stat și Mihai Bendeac. Atmosfera la nuntă a fost întreținută de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, care au ridicat invitații de pe scaune cu piesele lor.

mihai-bendeac.jpg

Mihai Bendeac a dansat pe mese
foto: Instagram

Roxana Ionescu (34 de ani) și alesul inimii ei, Tinu Vidaicu (40 de ani), s-au căsătorit religios sâmbătă, 12 iunie. Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, orașul natal al mirelui.

Citește și:

Roxana Ionescu s-a căsătorit civil cu Tinu Vidaicu. Cine a dat vestea

Nuntă de artiști în pandemie. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost nași

Loading...