Nuntă de artiști în pandemie. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost nași

Rozana-ionescu.jpg

Roxana ionescu rinu vidaicu nasi
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au nășit
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Cântărețul de la Dirty Nano, George Hora, și frumoasa lui iubită, Ramona Elena, și-au unit astăzi destinele. Cei doi au spus ”DA” din tot sufletul în fața ofițerului stării civile, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

“Suntem fericiți să vă fim alături în noua aventură, astăzi și întotdeauna, dragii noștri”, a anunțat Roxana Ionescu pe contul ei de Instagram. Evenimentul a adunat mai mulți artiști.

Roxana-ionescu.jpg

Roxana ionescu nasa
Roxana, alături de fericiții miri
Foto: arhivă personală

Mirilor le-au fost alături Amna, Cuza de la “Noaptea Târziu”, Kamelia, Călin Goia de la trupa Voltaj, dar și alte nume sonore din showbiz.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit anul trecut

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au unit și ei destinele în fața ofițerului stării civile în urmă cu un an și așteaptă acum cu nerăbdare momentul când vor putea păși și în fața altarului. Cei doi au amânat nunta din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

”Pe 20 februarie am sărbătorit un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată”, a spus Roxana Ionescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1