FOTO Inna, ținute sexy pe scenă, haine ciudate pe stradă! A «furat» din stilul Deliei!

img_4468_preview.jpg

Inna explorează noi stiluri vestimentare
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Știm deja că vedetele pot fi uneori excentrice, mai ales atunci când își permit să poarte orice ținute extravagante își doresc, prețul nefiind în acest caz o problemă. În ultima vreme, și pe Inna a cucerit-o „noua modă”, care pe cât este lăudată de unii, pe atât de neînțeleasă este de alții.

De-a lungul timpului, și majoritatea divelor de la noi și-au creat stiluri vestimentare proprii, prin intermediul cărora pot fi deja ușor recunoscute. Un exemplu în aces sens îl reprezintă Delia, care este cunoscută pentru stilul său mai extravagant, dar și costisitor, fiind adesea criticată de admiratorii săi care nu îi înțeleg în totalitate dragostea pentru hainele ieșite din comun. 

inna-tinuta1.jpg

Inna, ținută lejeră și ușor extravagantă, în oraș
Foto: Mihai Ionescu

Inna adoptă cele mai noi trenduri în materie de street-style 

Tot mai multe vedete aleg însă să iasă din „obișnuit” și să jongleze cu diverse articole vestimentare, iar dacă Inna obișnuia să adopte un stil sexy sau casual, iată că acum și cântăreața și-a schimbat puțin orizonturile în materie de modă. Inna a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! în oraș, în două ținute ce ar semăna mai degrabă cu ceva ce ar purta Delia Matache: o rochie de tip hanorac, supradimensionată, accesorizată cu o pereche de teneși înalți și chiar o rochie de la brandul preferat al juratei de la iUmor, Kokon To Zai (KTZ), ce costă în jur de 174 de dolari pe site-urile de specialitate. 

inna-tinuta2.jpg

Inna a purtat o rochie semnată de brand-ul preferat al Deliei
Foto: Mihai Ionescu

„Noul” look al Innei nu reprezintă însă o mostră dintr-un stil vestimentar conturat, artista fiind destul de cameleonică în privința ținutelor sale. Spre exemplu, pe scenă și în clipurile sale muzicale Inna alege să își exploreze latura sexy, iar pe stradă preferă să fie lejeră dar cool în același timp, optând pentru piese vestimentare pe care nu pe poate aborda oricine însă, dar care sunt în trend. Până la urmă, fiecare se îmbracă exact așa cum se simte cât mai confortabil, însă atunci când esti vedetă, mai ai parte și de critici din partea admiratorilor. Voi cum o preferați pe Inna? Sexy sau „cool”?

inna-tinuta3.jpg

Inna explorează noi stiluri vestimentare
Foto: Mihai Ionescu

Loading...
 
 

Citește și