Delia a ieşit pe stradă cu «sicriul» în spate! Imagini incredibile

delia-112-13-vedete-foto-1-.jpg

Excentrica solistă, la plimbare prin Capitală ca dintr-un film horror
Foto: Caps
Citeste tot despre: 

A depăşit-o până şi pe Loredana Groza la capitolul curaj vestimentar, iar acum nu mai e una ca ea în tot showbiz-ul mioritic. Delia a împărţit fanii în două cu ţinutele ei ciudate şi nemaivăzute pe la noi: unii o admiră, alţii o ceartă. Click! a surprins-o recent în cea mai şocantă apariţie a ei.

Banii trag la Delia (33 de ani) ca albinele la flori. Aşa cum Click! a mai scris, solista e femeie de 50.000 € pe lună, iar finanţele vin din concerte, televiziune şi reclame. Pe lângă contractul cu Antena 1, jurata de la “X-Factor” este solicitată să cânte din ce în ce mai des în străinătate, unde nu se deplasează pe mai puţin de 6.000 €. Iar pentru un simplu produs lăudat pe Facebook, Deliei îi intră în cont 2.000 € dintr-un foc.

deliauntitled-1.jpg

Foto: Caps

Aşadar, să nu vă mire când vă spunem că o singură ţinută de-a ei, de ieşit pe stradă, nicidecum de mers la concerte, costă 7.770 de lei (1.700 €). Fotoreporterii Click! au surprins-o recent prin Capitală, imediat după ce s-a întors din Thailanda, etalându-şi noile achiziţii vestimentare. Reporterii Click! au recunoscut firmele etalate de Delia, aşa că preţurile le-am aflat uşor. Şapca din piele, cu urechi de liliac, este cumpărată din Thailanda, fiind lucrată manual de o firmă necunoscută la noi, dar în mare vogă în Asia: Klud. Costă 1.000 de lei. Rucsacul sub formă de coşciug este din poliester, marca United Nude, iar preţul acestei „grozăvii” este de 1.200 de lei.

În picioare regăsim celebrele ghete de 3.000 de lei, Marc by Marc Jacobs, pe care le are acasă şi solista Inna. Iar la asemenea accesorii morbide, şi vestimentaţia e pe măsură: treningul negru cu cruci albe e de la firma londoneză Kokon To Zai şi costă 2.500 de lei. Rezultatul? O ţinută de 7.700 de lei, excentrică, modernă, înspăimântătoare pe alocuri, dar care Deliei îi vine ca turnată. Vedeta a avut un an 2015 perfect, cu 3 melodii în topuri: „Inimi desenate”, “Da, mamă” şi “Cum ne noi”. Şi 2016 a început perfect, piesa “Gura ta”, pe care o cântă cu Deepcentral, având deja aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...

Citește și

 • delia matache

  ”Pe aripi de vânt”, ”Inimi desenate”, ”Cum ne noi”, ”Da, mamă” sunt patru cântece care au bătut toate recordurile în muzica românească în ultimul an și jumătate și toate sunt cântate de Delia (33 de ani). Succesul imens i-a făcut pe mulți români s-o redescopere pe fosta solistă a trupei N&D și s-o prețuiască mai mult. Evident, pentru unii a fost un bun prilej și pentru răscolirea trecutului.

 • nick delia n&d

  Delina (33 de ani) este una dintre cele mai râvnite femei din România și, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Artista a debutat în industria muzicală în anul 1999, pe când avea doar 17 ani. Alături de Nicolae Marin, cunoscut drept Nick, cei doi au format trupa N&D, care s-a bucurat de un real succes.

 • cine este sotul deliei

  Delia Matache (33 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriţi de 3 ani, timp în care au demonstrat că se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Dacă Delia s-a aflat tot timpul în lumina reflectoarelor, fiind persoana publică în cuplu, despre soţul ei nu se ştiu foarte mult lucruri. De aceea, Click! îţi prezintă cine este soţul Deliei şi cu ce se ocupă.

 • delia matache

  Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (33 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer, așa cum ne-a obișnuit. Cântăreața și-a deschis inima într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor. Sub tonul jucăuș se citește iritarea față de această întrebare care îi este adresată din ce în ce mai des în ultima vreme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1