EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase, totul despre dietă și operații: "Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți"

ioana-nastase.jpeg

Ioana Năstase, 45 de ani
foto: Facebook

Soția lui Ilie Năstase ne-a povestit ce sacrifice face la 45 de ani ca să aibă o siluetă perfectă. Patru masaje pe săptămână și o dietă draconică, din cauza căreia a ajuns la spital. Nu încercați așa ceva acasă!

Are o singură operație estetică la nivelul bustului, în rest se ferește de ace, ca de necuratul. Ioana Simion arată foarte bine la 45 de ani, iar silueta ei suplă a fost mereu în centrul atenției. Fotoreporterii Click! au surprins-o în mai toate ieșirile ei arătând perfect, îmbrăcată fie sport, fie elegant, dar îngrijită din cap până în picioare. Însă pentru a avea acest trup ca tras prin inel, doamna Năstase a făcut și sacrificii, unele duse la extrem, ajungând la spital din cauz unei diete draconice.

Dieta Ioanei Năstase: "Am o singură masă pe zi"

"Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote). Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Chiar Ilie îmi spunea acum de dimineață «Băi, ai o piele și o carne tare pe tine, ca una de 20 de ani»!, și asta datorită masajelor. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Ioana Năstase.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Ioana Năstase: "Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime"

Frumoasa brunetă spune că nu îi place să piardă nopțile, odihna fiind importantă pentru a arăta bine. Își prepara singură măști și își hidratează fața cu o cremă simplă. "Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile", ne-a mai spus doamna Năstase. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături alături de soțul ei, Ilie Năstase, în Băneasa. De data aceasta, bruneta a optat pentru o ținută casual, cu jeansi care se mulau perfect pe posteriorul bombat, care a întors multe capete în parcare. 

ioana-nastase.jpg

Ioana Năstase arată impecabil la 45 de ani
foto: Facebook
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1