FOTO EXCLUSIV În instanță măicuță, pe stradă puicuță! Elena Udrea s-a întors la ținutele de 10.000 de euro

elena-udrea.jpg

Elena Udrea, surprinsă recent de fotoreporterii Click!
foto: BLITZ

Ne-am liniștit! Elena Udrea a revenit la cochetărie și la imaginea de divă elegantă cu care ne obișnuise în anii de glorie. După ce în urmă cu 2 săptămâni apărea ștearsă și fără culoare pe treptele Curții de Apel București, iar o zi mai târziu ieșea pe stradă în aceleași haine, fostul ministru a simțit nevoia să arate că n-a uitat rigorile modei. A scotocit prin vasta-i garderobă și a scos din nou la purtare hainele scumpe, de firmă.

În urmă cu două săptămâni, după o lungă perioadă de izolare, Elena Udrea apărea în public cu o imagine care a lăsat audiența cu gura căscată. Fostul ministrul al Dezvoltării s-a prezentat la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul finanțarea campaniei electorale din 2009. La fel de zâmbitoare și binedispusă, dar nu le fel de impresionantă prin ținută. Strălucirea de altădată se evaporase. În locul fustelor mulate și sexy, bluzelor vaporoase și sacourilor în culori vii, s-a prezentat în fața instanțe într-o ținută de măicuță: pantaloni crem evazați, cu o talie înaltă, bluză scurtă în aceeași culoare, geantă de umăr cu lanț auriu în același ton cu îmbrăcămintea. O ținută probabil scumpă, dar extrem de simplă, chiar banală, care o cam dezavantaja, căci își scotea în evidență șoldurile late și abdomenul nu la fel de sculptat ca odinioară.  

elena-udrea.jpg

În urmă cu exact două săptămâni, la Curtea de Apel, Elena Udrea a purtat o ținută cuminte
foto: Adevărul

Ne-am gândit că probabil a fost o „scăpare” dintr-un moment în care, probabil, nu a avut chef sau timp de pierdut în fața oglinzii. A doua zi, însă, Udrea a ieșit din casă în exact aceiași pantaloni, ceea ce ne-a cam făcut să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu vasta garderobă elegantă a Elenei Udrea, cu sutele de rochii și de pantaloni din materiale fine, de sacouri, pantofi și genți de firmă. Ei bine, iată, Udrea e bine, și-a revenit la vechile obiceiuri! Zilele trecute, a apărut din nou aceeași zânuță care electrizează muritorii de rând când trece pe lângă ei, lăsând în urmă o dâră fină de parfum scump.  

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/8

Elena Udrea s-a întors la ținutele de 10.000 de euro

Încălțată într-o pereche de sandale Yves Saint Laurent în valoare de aproape 2.000 de euro, cu tricou Balmain de 400 de euro, jeanși Armani de 500 de euro, asortați cu o curea de firmă de alte sute de euro, plus o geantă Hermes Birkin de 7.000 de euro pe braț, Elena Udrea a dat astfel peste nas tuturor celor care i-au pus la îndoială integritatea garderobei sau gusturile în materie de modă.

elena-udrea-00007.jpg

foto: Blitz

A făcut senzație pe trotuarul din fața galeriilor Jollie Ville din Băneasa și a atras toate privirile masculilor din zonă cu aura ei de divă. Magia era să se destrame pentru o clipă când zânuța s-a împiedicat, cu sandalele ei scumpe, de o bordură, mai mai să-și luxeze piciorul. S-a urcat apoi val-vârtej în Mercedesul S 500 în valoare de 100.000 de euro și a demarat spre casă. Dacă socotim toate bunurile de la purtător, putem spune că Elena Udrea se plimbă cu peste 110.000 de euro pe străzile din București. Nu e rău deloc! 

elena-udrea-00004.jpg

foto: Blitz

Elena Udrea este cercetată în 3 dosare 

Fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat pe 19 mai la Curtea de Apel București pentru un nou termen în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, unde este judecată împreună cu Ioana Băsescu și Dan Andronic. În acest caz, ea a fost trimisă în judecată pentru instigare la luare de mită (două fapte) și spălare de bani (cinci fapte). Pe rolul instanțelor mai are două dosare: Gala Bute și Hidroelectrica. Cercetată pentru corupție, Elena Udrea părăsise România la începutul lui 2018. A cerut azil în Costa Rica, unde a stat mai bine de un an și jumătate. Două luni din această perioadă le-a petrecut în închisoare, în condiții crunte. În vara anului trecut, după ce condamnarea ei din România în dosarul Gala Bute a fost anulată, fostul ministrul al Dezvoltării a revenit în țară și duce o viață liniștită în sânul familiei. 

Citește și:

Elena Udrea, cu mască de protecție și îmbrăcată în crem la Curtea de Apel. Nu mai are silueta de altădată!

Elena Udrea, regina luxului! Nu iese nici până la piaţă fără genţi şi haine de mii de euro

Elena Udrea, la piaţă cu geanta de 5.000 de euro. A făcut senzaţie printre tarabele cu fructe şi legume

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1