FOTO Dani Oțil nu se mai dezlipește de iubită, deși au fost criticați pentru pozele „indecente”. Ce fotografie au mai făcut

otil-iubita2.jpg

Dani Oțil și iubita lui pozează în cele mai îndrăznețe ipostaze
Foto: Arhivă personală

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisacariu, par mai îndrăgostiți ca niciodată și doresc să împărtășească acest lucru și cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Cuplul a găsit însă o rețetă puțin „picantă” pentru a-și pune în aplicare acest plan, și anume pozele în care apar în ipostaze senzuale sau intime, cum le-au atras unii internauți atenția.

Dani Oțil și iubita, „lipiți” în toate pozele

Totuși, cei doi nu țin cont de părerile cârcotașilor și continuă să pozeze exact așa cum le place: îmbrățișați strâns, sărutându-se, sau atingându-se senzual unul pe celălalt.

Până în prezent, trei fotografii de genul au stârnit atenția urmăritorilor lor, prima fiind chiar o imagine în care prezentatorul TV s-a pozat cu mâna pe sânul dezgolit al partenerei lui. După ce reacțiile nu a fost toate pozitive, Oțil a făcut haz de necaz și și-a ironizat urmăritorii „mai pudici”, refăcând poza, însă de data aceasta Gabriela era cea care îi punea lui mâna „pe sân”.

otil-iubita1.jpg

Foto: Arhivă personală

De la incident, cei doi au continuat pe același film, în ciua comentariilor primite, și în fiecare poză de cuplu apar parcă „lipți” unul de celălalt. În cea mai recentă fotografie de acest gen, Dani și Gabriela apar îmbrățișați strâns în piscină. „Un an de inel..Ce an...”, a scris Oțil în dreptul imaginii.

otil-iubita3.jpg

Dani Oțil și iubita lui
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1