FOTO Cum arată Lavinia Pârva în realitate, la un an după ce a născut. Detaliul cu care a atras atenția

lavinia-parva4.jpg

Cum arată Lavinia Pârva la un an de când a devenit mămică
Foto: Mihai Ionescu

Dacă perioada sarcinii îi modificase puțin silueta de model a Laviniei Pârva, soția lui Bănică glumind ea însăși pe marginea subiectului, cârcotașii pot renunța în prezent definitiv la răutățile rostite în acea perioadă.

La scurt timp după ce devenise deja mămică, Lavinia a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini, în care slăbise semnificativ, însă la acea vreme, o parte din admiratorii ei erau sceptici cu privire la schimbarea rapidă de greutate

lavinia-parva2.jpg

Așa arată Lavinia Pârva în prezent
Foto: Mihai Ionescu

Aceștia o mai acuză pe Lavinia și că ar folosi uneori prea mult Photoshop atunci când încarcă imagini în mediul online, însă artista și-a recăpătat într-adevăr vechea siluetă, iar acum, la un an după naștere, poartă din nou hainele în vogă de la care „se abținuse”. 

lavinia_sarcina.jpg

Lavinia Pârva luase în greutate în timpul sarcinii
Foto: Arhivă Click

Lavinia Pârva, în oraș cu silueta de altădată

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Lavinia Pârva în oraș, aceasta ducându-se la o clinică din Capitală. Ținuta, deși una aparent simplă, care a constat într-un tricou alb, ușor transparent și o pereche de blugi mulați i-a pus în valoare formele acesteia, care își permite din nou să poarte pantaloni conici și strâmți. 

lavinia-parva3.jpg

Lavinia a revenit la silueta suplă de dinainte de sarcină și așa s-a și menținut
Foto: Mihai Ionescu

Un alt detaliu care a ieșit în ochi a fost reprezentat de accesorizarea întregului outfit, cu o geantă marca Louis Vuitton, una dintre firmele preferate ale Laviniei. Deși petrece mult timp cu băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică, vedeta nu a uitat să se ocupe, din când în când, și de propria persoană, însă tot micuțul e pe primul loc.

lavinia-parva.jpg

Foto: Mihai Ionescu

În oraș, Lavinia a respectat cu strictețe regulile din perioada pandemiei, purtând mască de protecție chiar și în aer liber. Aceasta publică adesea imagini cu băiețelul ei, care crește pe zi ce trece, fiind extrem de fericită în rolul de mămică, chiar dacă acesta vine și cu responsabilități pe măsură. Nedorind să își asume riscuri, Lavinia poartă mereu masca recomadată de autorități. 

parva.png

Lavinia Pârva, în costum de baie
Foto: Instagram

lavinia-baietel.png

Lavinia Pârva, alături de băiețelul ei
Foto: Instagram
Loading...