FOTO Cristi Borcea, petrecere faraonică pentru majoratul gemenilor. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show

cristi-borcea.jpg

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel și de invitați
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cristi Borcea nu se dezminte atunci când vine vorba de copiii săi! Fostul boss de la Dinamo a sărbătorit cu fast, joi 17 iunie, majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo, din mariajul cu prima soție, Mihaela. Petrecerea a fost una grandioasă. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show, iar gemenii au avut două torturi imense, ca de nuntă!

Angelo și Melissa Borcea și-au sărbătorit majoratul într-un stil mare. Cristi și Mihaela Borcea nu s-au uitat deloc la bani și le-au făcut toate poftele gemenilor. Petrecerea a avut loc la Magic Place Crângași, local deținut de fostul acționar de la Dinamo. Invitații s-au delectat cu băuturi fine și mâncăruri delicioase. Crema showbiz-ului a fost prezentă la petrecerea de majorat a gemenilor lui Borcea. Printre invitați s-au numărat frații Turcu, Mario Mutu, Elias Thiess, Alex Bodi, Daniel Olăroiu și tatăl lui, Cosmin Olăroiu.

Cristi Borcea a adus cei mai tari maneliști ai momentului să întrețină atmosfera.Tzancă Uraganul și Vali Vijelie au făcut show și au ridicat toți invitații în picioare. Gemenii au avut parte de două torturi a câte șase etaje fiecare, mai ceva că la nuntă! Cristi Borcea a venit la petrecere cu actuala soție, Valentina Pelinel, care se înțelege de minune cu prima soție a fostului boss de la Dinamo, Mihaela Borcea și cu copiii acesteia. Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 18 ani.

Mihaela Borcea, mesaje emoționante pentru gemeni!

Înainte de petrecerea de la local, gemenii au avut parte și de un eveniment la Mihaela Borcea acasă, alături de iubitul acesteia, Sorin Rap. Cu acest prilej, Mihaela Borcea le-a transmis gemenilor săi, pe pagina ei de socializare, două mesaje cât se poate de emoționante. “La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani, erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale, Melissa.

 • Valentina Pelinel, alături de prietenele sale la petrecerea de majorat
  foto: Instagram.com
 • Angelo a fost sărbătorit de mama lui , Mihaela Borcea și iubitul acesteia Sorin Rap
  foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Daniel Olaroiu, fiul lui Cosmin Olăroiu, nu a lipsit nici el de la petrecere
  foto: Instagram.com
 • Cristi Borcea, alături de fiul său Angelo la ceremonia de absolvire
  foto: Instagram.com
 • Mihaela Borcea și fiul său, Angelo
  foto: Instagram.com
 • Vali Vijelie și Tzancă Urganul au întreținut atmosfera la petrecere
  foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Melissa Borcea, petrecere pe cinste la majorat
  foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Mario Mutu și Patrick Borcea au petrecut la aceeași masă
  foto: Instagram.com
 • Angelo Borcea, alături de iubita lui
  foto: Instagram.com
 • Cristi Borcea a venit însoțit de actuala soție, Valentina Pelinel la petrecere
  foto: Instagram.com
 • Tortul gemenilor a avut șase etaje, ca la nunta
  foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Tzancă Uraganul i-a făcut dedicații lui Angelo Borcea
  foto: Instagram.com
 • Maximize

1/16

Mihaela Borcea a transmis apoi un mesaj și pentru fiul ei, Angelo. “La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţa mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag, ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşti educat. Ai fost mic, acum eşti înalt. Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată! Azi păşeşţi în viaţa matură şi responsabilă! Îţi urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieţii tale, să ai parte de o viaţă plăcută, cu experienţe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi şi un amalgam de emoţii pozitive. Să ai mereu încredere în tine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Te iubesc mult!”, a scris aceasta pe Facebook.

Citește și:

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani și a petrecut cu familia. "Milan si-a dorit pentru tati un tort cu eroi"

INTERVIU Valentina Pelinel: "De când sunt copiii, totul este special". Poze cu Cristi Borcea la zăpadă, cu toată familia

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5