FOTO Crina Abrudan nu poartă sutien când își plimbă câinele

crina-abrudan_3.jpg

Crina Abrudan, spectacol sexy în Pipera
foto: BLITZ

Crina Abrudan a transformat o simplă plimbare cu adorabilul ei cățel, Lana, într-un veritabil spectacol sexy. Fosta vedetă de televiziune a purtat o ținută care a tras atenția.

Are 42 de ani, de 7 ani a renunțat să mai prezinte știri sportive la Antena 1, iar de 3 ani este soția cu acte a fostului fotbalist Gabi Popescu. Crina Abrudan a rămas una dintre cele mai sexy apariții, chiar dacă acum este mai preocupată de activități casnice decât de ieșiri mondene.

crina-abrudan_1.jpg

Crina Abrudan, la o plimbare cu simpatica Lana
foto: BLITZ

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o în zona Pipera, acolo unde locuiește, la plimbare cu patrupedul ei, un golden retriever pe nume Lana. Crina a îmbrăcat pentru câțiva pași în zona casei pantaloni scurți din jeans, sandale roz și un tricou transparent în spate și ceva mai "plin" în partea din față. Se vede clar că blondina nu și-a mai pus sutien și ar fi fost și păcat, ținând cont că bluza este creată fix cu acest scop: să atragă atenția.

crina-abrudan_31.jpg

În partea din spate, tricoul este confecționat din plasă
Foto: BLITZ

crina-abrudan_2.jpg

Tricoul lasă la vedere conturul sânilor
foto: BLITZ

Citește și:

VIDEO S-a uitat toată plaja după ea! Crina Abrudan a stat în poziții "periculoase"

Crina Abrudan, aproape dezbrăcată pe terasă, camuflată la cumpărături. A plantat răsaduri în slip tanga

Loading...

Citește și

  • crina abrudan

    Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

  • crina abrudan aniversare gabi popescu deces tata

    Anul acesta de Crăciun, Crina Abrudan a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore. Şi-a sărbătorit cu fast soţul, pe fostul fotbalist Gabi Popescu, dar la scurt timp după tăierea tortului, a aflat o veste teribilă. Tatăl ei, actorul Ion Abrudan, se stingea din viaţă în urma unui infarct. Deşi părintele vedetei tv a fost dus cu elicopterul de la Oradea la Timişoara, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1