Cum şi-a costumat Crina Abrudan căţeluşa în ziua nunţii! Bobby Păunescu a dat tonul

crina.jpg

crina abrudan catelusa nunta album foto
Crina Abrudan, încântată de ţinuta Lanei din ziua cea mare
foto: arhiva personală

Nu doar mirii acordă o atenţie specială ţinutelor din ziua cea mare, cei care sunt proprietari de patrupede mai au grijă în plus! Cel mai recent exemplu este al fostei ştiriste de la Antena 1, Crina Abrudan. Blonda s-a căsătorit religios, sâmbăta trecută (8 iulie), cu fotbalistul Gabi Popescu şi de la nuntă nu putea să lipsească Lana, căţeluşa ei. Pentru această ocazie specială, vedeta i-a comandat haine festive.

Crina Abrudan încă mai vorbeşte despre nunta ei cu Gabi Popescu, iar atunci când nu o face publică fotografii sugestive de la eveniment. Blonda a avut o petercere aşa cum a visat, a îmbrăcat o rochie de mireasă pentru care s-a dus până în Israel şi s-a preocupat şi de albumul cu amintiri. Una dintre imaginile

ei de suflet este cea în care o are alături pe cea mai importantă "domnişoară de onoare", căţeluşa ei, Lana, nume pe care vedeta l-a dat şi locului de joacă pe care l-a deschis recent când s-a lansat în afaceri. Ca patrupedul să intre în atmosfera festivă, Crina a mărturisit că a depus eforturi deosebite să-i găsească hăinuţe în ton cu evenimentul.

crina_si_lana.jpg

crina abrudan lana nunta costumatie
Crina şi căţeluşa ei Lana, într-o fotografie de pus în ramă
foto: arhiva personală

"Înainte cu o zi de nuntă eu căutam ţinuta Lanei. O lăsasem pe ultima sută de metri pentru că am vrut să i-o fac eu, dar nu am mai apucat. Era musai să mi-o aducă cineva la poze!", a povestit vedeta prietenilor. Lana, un superb exemplar golden retriver, a purtat o fustă de tull roz şi o bentiţă cu fluturaşi.

Crina nu este prima mireasă care se ocupă de animalul ei de companie. În urmă cu aproape doi ani, la ceremonia lui Bobby Păunescu cu Alice Peneacă, o atenţie deosebită a fost acordată căţelului lor, James.

catel_peneaca.jpg

alice peneaca bobby paunescu nunta james cayel cavaler de onoare
Căţelul lui Bobby Păunescu, îmbrăcat ca un adevărat cavaler de onoare la nunta afaceristului de acum doi ani
foto: Click!

Patrupedul a avut parte de un tratament preferențial şi a fost înțolit precum un cavaler de onoare, cu manșete și papion la gât și a avut voie să guste tot ce i-a poftit inimioara. 

Loading...

Citește și