FOTO Copiii vedetelor, superbi la banchetul de la absolvirea liceului. Fiica lui Ilie Năstase a fost regina balului

amalia-alessia-nastase.jpg

Alessia Năstase, îmbrățișată de mama ei, extrem de mândră
foto: Instagram

Emoții și mândrie în ochii părinților, nostalgie în sufletele absolvenților de liceu, care pe 4 iunie au încheiat oficial cursurile. Au început numărătoarea inversă până la susținerea examenului de bacalaureat, dar și pregătirile pentru banchete, baluri și festivități. Vedetele se mândresc deja în mediul online cu copiii lor adolescenți, la absolvire.

"Ani de liceu, cu emoții la română. Scumpii ani de liceu când la mate dai de greu" vor fredona, cu nostalgie, absolvenții clasei a 12-a, care zilele acestea se bucură de banchetele de final de an. Spre deosebire de vara trecută, când restricțiile pandemiei au împiedicat organizarea petrecerilor, acum tinerii au liber să își ia "adio" de la liceu într-un mod festiv. Examenul de Bacalaureat 2021 va începe pe 28 iunie, cu prima probă, cea scrisă la Limba şi literatura română.

  • Alessia Năstase, o domnișoară foarte elegantă
    foto: Instagram
  • Maximize

1/3

Amalia Năstase: "O seară pe care o așteptăm de 12 ani"

Pe rețelele sociale este deja avalanșă de poze de la absolvire, dar și de la banchetele de final de an. Amalia Năstase a publicat fotografii superbe cu fiica ei majoră, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. "O seară pe care o așteptăm de 12 ani", a scris Amalia în dreptul imaginilor în care Alessia apare coafată lejer, cu un machiaj de seară, îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, și încălțată în pantofi cu toc. Nimic care să epateze, dar suficient cât să o transforme într-o adevărată apariție. Alessia (18 ani), fiica cea mare a foștilor soți Amalia și Ilie Năstase, a absolvit liceul privat Mark Twain International School, iar petrecerea cu colegii a avut loc într-un celebrul local din Herăstrău, La Brasserie.

david-anca-seara.png

Anca Serea și fiul ei, David
foto: Instagram

Anca Serea: "Îți mulțumesc, David! Sunt mândră de tine"

Anca Serea, frumoasa mamă cu șase copii, a trăit și ea emoțiile firești alături de fiul ei, chipeșul David (19 ani), la absolvirea liceului. "Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc, David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!", a scris Anca Serea pe Instagram, publicând și o fotografie frumoasă. David și-a depășit mama în înălțime și arată foarte bine în costum elegant. David este fiul Ancăi Serea cu fostul său soţ, omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în anul 2010. Și David a terminat tot o școală privată, iar pe mai departe își dorește să studieze în Marea Britanie sau Olanda.

liliana-stefan-fiu1.jpg

Dan Bittman și fiul său cel mijlociu, Patrick
foto: Facebook

Dan Bittman și Liliana Ștefan, împreună la absolvirea lui Patrick

Chiar dacă nu mai formează un cuplu și au decis să o ia pe drumuri separate, Dan Bittman (59 ani) și Liliana Ștefan (52 ani) sunt împreună atunci când este vorba de copiii lor. Ambii părinți i-au fost alături lui Patrick, la festivitatea de absolvire a liceului. “A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a postat Dan Bittman, încântat de băiatul său mijlociu.

liliana-stefan-fiu.jpg

Liliana Ștefan și fiul ei, Patrick
foto: arhivă personală

“Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a fost mesajul postat de Liliana Ștefan.

Citește și:

Patru din cei cinci copii ai Ancăi Serea învață la școli private. Plătește o avere pentru educația lor

VIDEO Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. Tort superb, ținută mulată și toată familia alături

Loading...