FOTO Cleopatra Stratan l-a găsit pe «Ghiță»! Cu ce cântăreț se iubește fiica lui Pavel Stratan

cleopatra-stratan-iubit.jpg

Cleopatra Stratan, alături de tatăl ei, Pavel Stratan
Foto: Instagram

Cleopatra Stratan trăiește fiorii primei iubiri alături de un cântăreț autohton, cu care a scos și câteva piese, pesemne că timpul petrecut în studio i-a apropiat pe cei doi nu doar din punct de vedere muzical. Vezi despre cine e vorba!

Spunea ea în urmă cu puțină vreme că programul încărcat, împărțit între școală și carieră, nu îi permite să se gândească prea mult la băieți, dar iată că la scurt timp după ce a împlinit 17 ani, Cleopatra Stratan a fost lovită de săgeata lui Cupidon! Lucrând împreună cu un cântăreț autohton la câteva piese, se pare că cei doi pot să cânte acum din proprie experiență despre dragoste. 

Este vorba despre nimeni altul decât Edward Sanda, artistul care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”. Rămași singuri în studio, să compună pentru noi melodii, se pare că fiica lui Pavel Stratan și Edward și-au dat seama că au mult mai multe lucruri în comun decât scrierea de versuri și alegerea liniilor melodice. Astfel, potrivit revistei Viva, se pare că între cei doi s-a creat o conexiune! 

c1-2.jpg

Cleopatra poate cânta acum despre iubire din proprie experiență
Foto: Arhivă personală

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, cel mai nou cuplu din showbiz

Dacă unii o asociază în continuare pe Cleopatra Stratan cu micuța adorabilă care căra un geamantan greu în videoclipul primei sale piese, se pare că aceasta, în cele din urmă, l-a găsit pe Ghiță despre care cânta atunci. Acum, Cleopatra are 17 ani şi trăieşte fiorii primei iubiri, alături de cântăreţul Edward Sanda, puțin mai mare decât ea, în vârstă de 21 de ani. După ce au lansat câteva piese împreună, se pare că cei doi au devenit din simpli colegi de scenă și iubiți, având în vedere și că în ultimul timp, fiica lui Pavel Stratan nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre dragoste.

edward-sanda-cleopatra-stratan.jpg

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu
Foto: Arhivă personală

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar si scurt: «Pupă-mă»! Este vorba despre băieții timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona, și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre una dintre piesele sale.

„«Cozonac» este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe feţele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire şi sentimente pozitive şi cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra şi, cu siguranţă, vom mai avea piese împreună şi pe viitor”, spunea și Edward Sanda, în urmă cu ceva timp, despre una dintre piesele lansate împreună cu Cleopatra Stratan iarna trecută.

Loading...

Citește și