FOTO Ce mămică relaxată e Antonia! S-a asortat la haine cu băieții ei și a atras toate privirile

antonia-copii.jpg

antonia copii
Antonia a venit să-și ia băieții de la grădiniță
foto: Mihai Ionescu

Așa mămică, așa copii! Cunoscută pentru stilul nonconformist cu care își alege fiecare ținută, Antonia (30 de ani) se poate lăuda că o moștenesc și copiii la acest capitol. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe tânăra cântăreață alături de cei doi puști simpatici, care au atras toate privirile.

Tricouri colorate, cu un dinozaur fioros pe piept, hanorace asortate și pantaloni de trening negri cu dungă albă, în ton cu moda. Dominic (4 ani și jumătate) și Akim (2 ani și jumătate), băieții Antoniei și ai lui Alex Velea par desprinși din cataloagele de modă pentru copii, chiar și atunci când vin de la grădiniță. Pe cât de cocheți, pe atât de cuminți, cei doi puști și-au urmat mama ținându-se de mână până la mașina cu care aceasta a venit să-I ia după amiază de la grădiniță. Frații sunt înscriși la o cunoscută grădiniță particulară din centrul Capitalei, acolo unde fac tot felul de activități interesante, dar și limbi străine.

Antonia și-a luat copiii de la grădiniță

Antonia s-a „asortat” perfect cu cei doi copii în ziua respectivă, ea alegând din dulap tot pantaloni negri, lejeri, un tricou roșu și încălțăminte sport, perfectă pentru momentele în care faci „curse” după băieți. Și în ținuta aceasta lejeră a fost la fel de sexy, cum o știm. Dominic, băiatul cel mare al artiștilor, are și o freză cu totul specială: codițe „africane”, învârtite în creștetul capului și prinse cu câteva elastice colorate.

antonia.jpg

antonia
Antonia se asortează cu băieții ei
foto: Mihai Ionescu

Chiar dacă viața cu doi copii nu e ușoară, Antonia dovedește că stăpânește perfect meseria de mamă și că a învățat să se împartă între sarcinile profesionale și cele casnice. Mai mult, în această vară a trăit cea mai mare bucurie, când și-a putut strânge în brațe, în același timp, toți cei trei copii. Ea mai are și o fetiță, pe Maya (9 ani), care locuiește în Italia, cu tatăl, Vincenzo Castellano și bunicii. Până acum, din cauza încurcăturilor provocate de divorțul din 2013, cântăreața nu a putut ieși din țară cu cei doi băieți, care și-au văzut sora doar pe internet.

Citește și:

EXCLUSIV Antonia a ieșit pe stradă în cei mai mulați pantaloni. S-a transformat în “Miss Fitness”

EXCLUSIV De ce nu se duce Antonia cu Alex Velea la «Asia Express». Cântăreţul va lipsi două luni

 

Loading...
 
 

Citește și