FOTO Brigitte, întâlnire de taină cu familia Pastramă după ce soțul ei a fost bătut până la sânge

brigitte-pastrama_31.jpg

Brigitte s-a întâlnit cu familia lui Florin Pastramă
foto: BLITZ

Luni, în jurul prânzului, Florin Pastramă a fost bătut-măr de doi indivizi. Cazul a fost preluat de poliție, iar Brigitte nu s-a lăsat intimidată. A convocat familia Pastramă și pe avocata Lizeta Haralambie la un prânz turcesc, unde au discutat problema.

Cu capul bandajat și plin de sânge! Așa a fost surprins Florin Pastramă de către jurnaliștii de la Spynews.ro. Click! a aflat detaliile întregii altercații. ”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat terenul, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au povestit pentru Click! surse din anturajul celebrului cuplu. Nenorocirea s-a petrecut pe 7 octombrie, în jurul prânzului, iar la fața locului a ajuns și un echipaj al poliției.

Florin Pastramă și-a scos certificat medico-legal

Florin a făcut plângere, și-a scos certifiat medico-legal și se pare că bătăușii au fost arestați. Pastramă a ajuns de urgență la medic și, în timp ce era tratat, soția lui s-a întâlnit cu avocata Lizeta Haralambie și cu familia soțului, la un restaurant turcesc.

brigitte-pastrama_42.jpg

Împreună cu avocata Lizeta Haralambie și rudele soțului, vedeta tranșat situația la un restaurant turcesc
foto: BLITZ

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă alături de fratele lui Florin, Relu Pastramă, de Simona, soția acestuia, de un prieten de familie și de celebra avocată a lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie. Au petrecut acolo mai bine de o oră și au vorbit doar despre acest subiect. Nici unul nu a schițat un zâmbet, dovadă că erau extrem de afectați de toată situația.

Citește și:

Ce avere are de fapt Brigitte Pastramă. A făcut publică lista cu afaceri, case şi bani, iar totalul e ametiţor

Brigitte l-a băgat pe Pastramă și în afaceri, nu doar în pat! Florin, șef peste magazin!

 

Loading...

Citește și

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

  • Spectacol total oferit de Brigitte Năstase la Ferma 2019. După scenele repetate în care fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi şi s-a certat pe rând cu mai mulţi concurenţi, acum bruneta este protagonisa unor momente fierbinţi, chiar în dormitorul de la Ferma. Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1