Brigitte l-a băgat pe Pastramă și în afaceri, nu doar în pat! Florin, șef peste magazin!

b12-3-bd-1.jpg

În 2017, când a împlinit 40 de ani, Brigitte a primit de la Ilie Năstase 40.000 de euro, bani cu care și-a deschis magazinul de haine, aflat în mall

Unde dragoste nu e, nici banii nu se mai fac împreună! După ce s-a despărţit de Corneliu Oană, Brigitte Năstase l-a ”şters” pe acesta şi din businessul cu haine în care erau asociaţi. Controversata brunetă din ”Ferma” vrea să îl pună şef la magazinul de haine chiar pe actualul iubit, Florin Pastramă. Cei doi au fost în Italia de unde au adus articole de brand pentru aprovizionare.

Ruptura dintre Brigitte Năstase (42 de ani) și logodnicul ei Corneliu Oană (34 de ani) a vizat toate planurile. Cei doi au pus punct şi vieţii amoroase, dar şi colaborării profesionale. Este vorba despre afacerea cu magazinul cu haine de firmă pe care fosta nevastă a lui Ilie Năstase (72 de ani) îl deţine într-un mall din Nordul Bucureştiului. 

Cei doi s-au asociat în urmă cu un an, când au început şi relaţia amoroasă. Pe-atunci se înţelegeau bine şi mergeau aproape zilnic să verifice rafturile, angajaţii, să discute cu clienţii, apoi făceau deplasări în străinătate unde participau la licitaţii şi de unde aduceau hainele de firmă.

Iată că participarea lui Brigitte la reality-show-ul de la Pro TV, ”Ferma”, a făcut ravagii pe toate planurile. S-a cuplat cu Florin Pastramă, iar ceea ce a urmat, ştim cu toţii. 

b22-3-bd-2.jpg

Cât timp Brigitte a fost în ”Ferma”, Corneliu Oană a fost ca un părinte pentru copiii fostei iubite. De 8 Martie, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de Sarah într-un mall de unde i-a cumpărat haine

 

Simţindu-se înşelat, Corneliu a ales să se despartă de ea şi a părăsit casa din Pipera în care locuia şi se ocupa de cei doi copii ai acesteia, Robert (17 ani) şi Sarah (11 ani). 

Această decizie a vizat şi calitatea lui de asociat în businessul cu haine, întrucât a hotărât să se retragă legal. ”Cât a lipsit Brigitte, Corneliu s-a ocupat de magazin, semna acte, făcea plăţi şi tot ce ţinea de el ca asociat. Până pe 28 martie a făcut asta, apoi a decis să se retragă din această poziţie şi a făcut demersurile legale, a semnat nişte acte. A considerat că e bine să îşi vadă de ale lui. De aproape trei săptămâni, Corneliu nu a mai trecut pe acolo şi nici nu are de ce”, au declarat pentru Click! surse din anturajul celor doi.  

b32-3-bd-3.jpg

Cât timp Brigitte a fost în ”Ferma”, Corneliu Oană a fost ca un părinte pentru copiii fostei iubite. De 8 Martie, fotoreporterii Click! l-au surprins alături de Sarah într-un mall de unde i-a cumpărat haine

 

Iată că această decizie nu a întristat-o pe Brigitte. Ba din contră, a făcut nişte mutări care nu mai surprind pe nimeni. Evident, în locul fostului logodnic l-a adus pe actualul amorez. Nimeni altul decât Florin Pastramă.

Săptămâna trecută cei doi au avut o escapadă în Italia, însă nu a fost neapărat o vacanţă de îndrăgostiţi, ci una în scop profesional, pentru că de acolo s-au întors cu marfă nouă pentru magazin.

”Pastramă deja şi-a intrat în drepturi. A fost pe la magazin, s-a uitat pe la marfă, a făcut inspecţia, cum s-ar zice. În Italia au fost la outletul de unde Brigitte aduce mereu haine”, au mai spus aceleaşi surse. Următorul pas este ca Pastramă să îşi ia în serios rolul de tată vitreg pentru cei doi copii ai lui Brigitte, ca să o cucerească definitiv. 

Brigitte, o viaţă tumultuoasă

A avut o viață personală extrem de tumultoasă. La 25 de ani, Brigitte s-a căsătorit cu omul de afaceri timișorean Octavian Sfăt, cu care are și un băiat pe nume Robert, în vârstă de 17 ani. 

b42-3-bd-5.jpg

Cu Corneliu s-a cuplat în 2018

 

Nu s-au bucurat prea mult timp de căsnicie, căci acesta a decedat în urma unui infarct în anul 2002. A rămas văduvă, dar cu o avere mare: două cluburi și un hotel în construcție, restaurant și două case. După puțin timp, Brigitte s-a cuplat cu Ovidiu Torj, cu care are o fetiță pe nume Sarah în vârstă de aproape 12 ani, însă relația cu acesta a fost una controversată. 

În 2010 ea l-a întâlnit pe Ilie Năstase. S-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara iar petrecerea a avut loc pe 9 iunie 2013 în Poiana Brașov. Anul trecut cei doi au divorțat. 

Cine e Florin Pastramă?

Concurent în show-ul „Ferma – Un nou început”, de la Pro TV, Florin Pastramă (40 de ani) a reușit să ajungă în centrul atenției datorită relației amoroase cu Brigitte Năstase. 

Dacă vă sună cunoscut acest nume, e pentru că afaceristul e rudă cu familia Pastramă, în care a intrat celebrul solist Pepe. 

b52-3-bd-4.jpg

Bruneta s-a combinat în februarie cu Don Juan-ul

 

”Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În şcoală eram tot timpul daţi exemplu pentru că eram îmbrăcaţi colorat şi mereu curaţi, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam şofer, la 18 ani am luat permisul şi de atunci am mers cu tata peste tot până în 2008, când el a murit. Am fost la şcoli, am Facultatea de Drept terminată, am licenţă, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în aşa fel încât să creştem şi să devenim nişte oameni respectuoşi şi educaţi. Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”, a spus Florin Pastramă într-un interviu pentru Click!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1