FOTO Angela Rusu a devenit bunică, iar luna viitoare va naște și ea. Prima poză cu micuța Alice

angela-rusu-fiica.jpg

Angela Rusu și fiica ei, însărcinate în același timp
foto: Facebook

Bucurie mare în familia Angelei Rusu! Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, care va naște și ea pe 1 iunie, a devenit bunică. Fiica ei cea mare, Larisa, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog, și care locuiește la Sibiu, împreună cu soțul ei, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care poarte numele Alice.

“Cel mai frumos și intens sentiment, să fii bunică! Te iubim mult de tot, Alice!”, a scris proaspăta bunicuță pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie în premieră, cu micuța Alice. Acum, solista de muzică populară Angela Rusu şi soţul ei, Marius Moldovan, numără zilele până când vor deveni și ei părinţi tot de fetiță, pe 1 iunie, atunci când este programată cezariana. „Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, a povestit solista, invitată la Teo Show, la Kanal D.

angela-rusu-nepotica.jpg

Angela Rusu și nepoțica ei, Alice
foto: Facebook

Angela Rusu a făcut 4 fertilizări in vitro

Angela Rusu și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil. Solista a pierdut o sarcină la șase săptămâni și, ca să rămână din nou însărcinată, a fost nevoită să facă patru fertilizări în vitro. „E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timpul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, a mai spus solista. Deși a mai fost însărcinată de două ori, solista spune că aceasta este cea mai ușoară sarcină de până acum. „Mi-e poftă de mere, nu am mâncat în viața mea atâtea mere. Sunt fericită și împlinită și șocată, am o sarcină extrem de ușoară. Câteodată uit că sunt gravidă! Cu Larisa, când am fost însărcinată, a fost dezastru. Mi-a fost greață până la 6 luni, cu Rebeca am avut risc de avort la 6 luni. Acum, la 46 de ani, sarcina îmi priește. Și Larisa se simte foarte bine”, a adăugat solista la aceeași emisiune.

Citește și:

Angela Rusu e gravidă în același timp cu fiica ei. «Anul acesta voi fi și bunică, și mamă». Totul despre povestea ireală

Angela Rusu, dezvăluiri despre sarcina-miracol, la 46 de ani. Ce pofte are și prin ce chinuri a trecut

Loading...