Angela Rusu, dezvăluiri despre sarcina-miracol, la 46 de ani. Ce pofte are și prin ce chinuri a trecut

angela_rusu1.jpg

Angela Rusu
foto: arhivă personală

Cântăreața Angela Rusu trăiește, la 46 de ani, un miracol! Artista este în cumea fericirii, pentru că în doar câteva luni i se va mări familia nu cu unul, ci cu doi membri. Ea şi fiica cea mare, Larisa, sunt însărcinate şi vor naşte fetiţe peste câteva luni. Solista a povestit despre sarcina-miracol.

Solista de muzică populară şi soţul ei, Marius Moldovan, urmează să devină părinţi pe 1 iunie, atunci când a fost programată cezariana. Bucuria va fi la dublu, pentru că şi fata cea mare a cântăreței, Larisa (25 de ani), de profesie psiholog, care e căsătorită de trei ani şi locuieşte în Sibiu, este şi ea însărcinată şi va naşte tot o fetiţă, la jumătatea lunii mai. „Larisa va naște între 10-15 mai, iar cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, a povestit solista, invitată miercuri la Teo Show, la Kanal D.

Angela Rusu a făcut 4 fertilizări in vitro

Angela Rusu și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil. Solista a pierdut o sarcină la șase săptămâni și, ca să rămână din nou însărcinată, a fost nevoită să facă patru fertilizări în vitro. „E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, a mai spus solista.

Deși a mai fost însărcinată de două ori, solista spune că aceasta este cea mai ușoară sarcină de până acum. „Mi-e poftă de mere, nu am mâncat în viața mea atâtea mere. Sunt fericită și împlinită și șocată, am o sarcină extrem de ușoară. Câteodată uit că sunt gravidă! Cu Larisa, când am fost însărcinată, a fost dezastru. Mi-a fost greață până la 6 luni, cu Rebeca am avut risc de avort la 6 luni. Acum, la 46 de ani, sarcina îmi priește. Și Larisa se simte foarte bine”, a adăugat solista la aceeași emisiune.

Angela Rusu a anunțat sarcina pe vlog

„Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut. Maria o va chema pe fetiță, este un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Sarcina decurge fara probleme, am avut și evenimente, pot să cânt în continuare, nu am grețuri, nu am niciun alt disconfort”, a marturisit Angela Rusu pe vlogul ei.

Citește și:

EXCLUSIV Angela Rusu, secretele unei familii de poveste! Tatăl ei are 72 de ani, mama are 31, iar fratele ei, 3 anișori

Viaţa Angelei Rusu după incendiul care i-a mistuit afacerea. Unde s-a refugiat artista

Angela Rusu: «Aveam 93 kg și mă durea coloana. Am slăbit 26 kg și am întinerit». Iată dieta solistei!

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1