FOTO Anca Serea, extrem de sexy la botezul fetiței ei! A purtat o rochie cu crăpătură pe picior

anca-serea-botez-fetita7.jpg

Anca Serea, ținută sexy și elegantă pentru botezul fetiței ei
Foto: Mihai Ionescu

Anca Serea și Adi Sînă au ales să își creștineze fiica, pe Leah Maria, la jumătatea acestei luni, când micuța a împlinit 3 luni. Petrecerea de botez a fost organizată la un conac din județul Ialomița, unde au fost așteptați în jur de 100 de invitați. Mămica Anca Serea a decis să atragă și ea privirile în ziua cea mare, optând pentru o ținută sexy, o rochie decupată pe un picior, în care a atras, cu siguranță, toate privirile oaspeților.

Deși a trecut de multe ori prin experiența botezului, având în vedere că are 6 copii acasă, Anca Serea a simțit din nou emoții puternice sâmbătă, 16 noiembrie, atunci când ea și partenerul ei, Adi Sînă, și-au creștinat fetița cea mică. Petrecerea de botez a micuței Leah a fost organizată într-un cadru cochet și stilat, la un conac din aproprierea Bucureștiului, pentru un cadru de poveste și o mică ieșire din cotidian.

Anca Serea, rochie sexy la botezul fetiței ei

După ce a pus la punct toate detaliile organizatorice, Anca Serea s-a asigurat că pe lângă micuța Leah, va fi și ea în centrul atenției la petrecerea de botez, alegând să poarte o ținută elegantă și sexy. Rochia aleasă de vedetă a fost una grena, cu un guler supradimensionat în partea de sus, însă crăpătura adâncă pe picior a fost cu adevărat vedeta outfitului.

anca-serea-botez-fetita5.jpg

Foto: Mihai Ionescu

Mămica a arătat foarte bine în marea zi, accsorizând ținuta cu câteva bijuterii fine, o pereche de sandale negre și o coafură potrivită. Nici tăticul Adi Sînă nu s-a lăsat mai prejos, purtând în ziua botezului fetiței sale un costum elegant, demn de mers cu el la o serată de gală, accesorizat cu papion și pantofi de lac. 

anca-serea-botez-fetita1.jpg

Anca Serea și Adi Sînă și-au creștinat fetița sâmbătă, 16 noiembrie
Foto: Mihai Ionescu

De asemenea, toți frățiorii micuței Leah Maria s-au prezentat la fel de impecabil la eveniment, dornici să își susțină surioara cea mică în această zi importantă, fiecare dintre ei accesorizându-și ținuta cu un zâmbet larg și multă bucurie. Ce să mai, toată familia a fost elegantă în ziua creștinării celei mai noi membre a familiei, potrivindu-se astfel cu cadrul ales pentru petrecerea de botez. 

anca-serea-botez-fetita6.jpg

Anca Serea a purtat o rochie cu crăpătură pe picior
Foto: Mihai Ionescu

Evenimentul mult aşteptat în cuplul Anca Serea- Adi Sînă s-a desfăşurat la un conac cochet, aflat la o distanţă de 50 de kilometri de agitaţia Capitalei, unde cei în jur de 100 de invitaţi au fost aşteptaţi în saloane încărcate de istorie şi trataţi regeşte cu bucate alese şi băuturi fine. Nașii fetiței au fost și ei pe cai mari în această zi importantă și au ales o lumânare de botez inedită pentru Leah. S-a optat pentru alb şi s-a renunţat la flori, lumânarea fiind simplă şi decorată cu un bebeluş, îmbrăcat în costum de iepuraş. 

anca-serea-botez-fetita4.jpg

Și frățiorii micuței Leah a fost eleganți pentru eveniment
Foto: Mihai Ionescu

Anca Serea și Adi Sînă, botez la conac pentru fetița lor, cu sarmale și voie bună

„Pe 16 noiembrie o botezăm pe Leah. Vom face evenimentul la o biserică la Mănăsia și după aceea, la conac. E un loc superb și acolo va fi și petrecerea. Cred că voi cânta și eu. Invitații vor fi până într-o sută. Locul nu e foarte mare și am zis să invităm prietenii apropiați. Anca s-a ocupat de meniu, ne-am dorit sarmale, deci e tradițional. Nașii fetiței sunt cei care ne-au și cununat și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu”, spunea Adi Sînă recent. 

anca-serea-botez-fetita7.jpg

Foto: Mihai Ionescu
Loading...

Citește și

  • Când ai o familie numeroasă, niciodată nu îţi ajunge spaţiul. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Serea şi al lui Adi Sînă, care de curând şi-au schimbat locuinţa. Au plecat cu cei şase copilaşi ai lor dintr-o casă cochetă din Cernica într-o vilă mai spaţioasă situată în Pipera. Deocamdată locuiesc cu chirie şi se gândesc să o cumpere doar dacă cei mici se vor acomoda în imobilul al cărui preţ este de jumătate de milion de euro.

  • Unora li se pare o corvoadă viaţa cu un copil, dar iat-o pe Anca Serea cât e de fericită cu şase, dintre care cel mai mic are doar trei luni. Şi, de parcă nu i-ar fi de ajuns ai ei, vedeta le poartă de grijă şi altor micuţi, iar fotoreporterii Click! au surprins-o cu o „grădiniţă” de pitici pe stradă. Unii ai ei, alţii ai naşilor!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1