Anca Serea îşi creştinează fetiţa la un conac cochet! Ce lumânare de botez va avea micuţa Leah

anca_serea_adi_sina_bebe.jpg

anca serea botez leah adi sina
Anca Serea şi Adi Sînă cresc împreună 6 copii, Leah fiind ultima venită
Foto: arhivă personală

Anca Serea se pregăteşte de un eveniment extrem de important în familie, botezul fetiţei sale Leah. Cu doar câteva ore înainte de slujba de creştinare care va avea loc la o biserică aflată în apropierea Bucureştiului, vedeta a fost invitata specială a unei conferineţe în care a vorbit despre secretele care o ajută să aibă o imagine bună în rândul femeilor, dar şi al mamelor din showbiz. În această ultimă calitate, vedeta trăieşte sâmbătă emoţii puternice.

Anca Serea (38 de ani) şi-a dorit o petrecere în aer liber pentru micuţa Leah, în vârstă de doar trei luni, însă vremea de toamnă care a început să-şi intre în drepturi nu a mai ajutat-o să-şi ducă planul la bun sfârşit. A ales însă un conac din apropierea Bucureştiului, un loc de poveste departe de agitaţia oraşului, iar la două minute de mers pe jos este şi lăcaşul de cult unde micuţa Leah va fi creştinată. Anca Serea a fost "zgârcită" în detalii despre petrecere, singurul lucru pe care l-a dezvăluit înainte de momentul slujbei a fost lumânarea de botez pe care naşii i-au comandat-o, aşa cum este tradiţia, micuţei Leah. S-a optat pentru alb şi s-a renunţat la flori, lumânarea fiind simplă şi decorată cu un bebeluş, îmbrăcat în costum de iepuraş. 

lumanare_botez.jpg

lumanare botez anca serea
Aşa arată lumânarea de botez a fetiţei Ancăi Serea
Foto: arhivă personală

Evenimentul mult aşteptat în cuplul Anca Serea- Adi Sînă se va desfăşura la un conac cochet, aflat la o distanţă de 50 de kilometri de agitaţia Capitalei, unde cei în jur de 100 de invitaţi vor fi aşteptaţi în saloane încărcate de istorie şi trataţi regeşte cu bucate alese şi băuturi fine. 

salon_cochet.jpg

salon cochet conac
Aşa arată saloanele conacului unde are loc petrecerea
foto: Facebook

"Mie mi-ar fi plăcut să fie în aer liber, în natură, dar o să fie puțin frig. Mi-ar plăcea să fie un botez pe zi. Va fi ceva foarte intim", a mărturisit Anca Serea. Vedeta va îmbrăca o rochie într-o nuanţă de toamnă, burgundy, despre chiar ea povestea că este o ţinută sofisticată.  „Zici că mă mărit, serios! Ce frumoasă este! Culoarea este… Doamne, Dumnezeule! Şi modelul şi…tot”, spunea Anca Serea pentru o emisiune tv.
Atmosfera la botezul fetiţei va fi întreţinută de Adi Sînă şi band-ul său.  

Anca Serea a născut prin cezariană al şaselea copil la mijlocul lunii august

Anca Serea a născut a șasea oară pe14 august. Fetița vedetei şi a lui Adi Sînă a primit numele de Leah-Maria. Cum soția lui Adi Sînă era obișnuită să nască pe cale naturală, așa cum a procedat în cazul celorlalți 5 copiii ai săi, de data aceasta vedeta a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns în sala de nașteri. Din cauza poziționării micuței ei, Serea nu mai putea face decât cezariană, așa cum medicii i-au explicat. Deși a mărturisit că i-a fost teamă inițial de această procedură, mămica nu a avut de ales așa că s-a înarmat cu mult curaj și s-a consolat cu gândul că în scurt timp își va putea strânge fetița în brațe. Şi exact așa s-a și întâmplat! Operația de cezariană a decurs bine, iar Anca și-a revenit rapid după intervenție și și-a putut cunoaște și fetița. Proaspăta mămică a povestit în detaliu cum a decurs întregul moment. 

„Nașterea micuței Leah-Maria, bebelușa cu ochii de azur! Iată că a venit pe lume și cea de-a șasea minune a familiei noastre, o fetiță minunată, pe care am așteptat-o cu drag. Nașterea ei nu a fost însă una ușoară, motiv pentru care sunt convinsă ca va fi un copil special", povestea Anca despre opera'ia de cezariană care a durat în jur de 45 de minute. 

 

 

Citeşte şi:

 

Anca Serea, epuizată cu șase copii: «Caut o bonă, abia mă mai descurc»

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1