FOTO Adriana Bahmuțeanu a fost externată din spital: «Prigoană nu îi lasă pe copii să vină la mine»

adriana-bahmuteanu-externare-spital.jpg

Adriana Bahmuțeanu a fost externată din spital
Foto: Captură Antena Stars

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

După ce s-a aflat la un pas de moarte, Adriana Bahmuțeanu a părăsit spitalul în care a fost operată cu zâmbetul pe buze, încrezătoare că perioada de recuperare va trece repede și își va putea reveni complet, în scurt timp. Vedeta se simte bine și promite să fie mai atentă atunci când vine vorba de sănătatea sa, de acum în colo.

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin momente delicate în data de 19 iunie, atunci când vedeta a fost operată la un spital privat din Capitală, scăpând ca prin minune de ocluzie intestinală, complicație care poate duce chiar și la deces. Doctorii s-au temut de acest risc în cazul operației vedetei, însă aceasta a intrat în sala de intervenții încrezătoare că situația va avea un final pozitiv. Înainte să i se facă intervenția de urgență, Adriana acuza dureri abdominale, pe fondul unor probleme mai vechi cu care aceasta s-a confruntat.

Adriana Bahmuțeanu a fost externată din spital

În urmă cu cinci ani, vedeta de la Antena 1 a mai fost operată de hernie ombilicală, iar medicii i-au montat atunci o plasă, care, de-a lungul timpului, din cauza efortului, a cedat, cauzându-i neplăceri fostei soții a lui Prigoană. „M-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi”, a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

adriana-bahmuteanu-mama.jpg

Mama Adrianei îi va fi acesteia alături pe întreaga perioadă de recuperare post-operatorie
Foto: Captură Antena Stars

În urma intervenției, Adriana Bahmuțeanu se simte bine, iar medicii au decis să o externeze. Pentru vedetă urmează acum câteva luni de recuperare, însă operația a fost un succes. Aceasta a ieşit din spital cu zâmbetul pe buze, dezvăluind că în această perioadă se va ocupa şi mama ei de ea, cele două locuind împreună, şi o va ţine „din scurt”, așa cum vedeta a susținut, pentru a nu mai ajunge pe mâna medicilor.

Singura problemă a Adrianei în acest moment este faptul că le duce dorul copiilor ei, povestind că aceștia stau momentan cu tatăl lor, Silviu Prigoană, care nu i-a lăsat să o viziteze în ultimele luni.

„Sunt bine, am intrat moartă şi am ieşit vie. Am avut o cumpănă, operaţie de şase ore. Mulţumesc lui Dumnezeu m-am recuperat foarte bine! Am şi un corset, dar operaţia este de aici până aici. Pe dinafară nu se vede, pe dinăuntru este toată burta operată. Mi-au pus două plase. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat! Nu am voie să ridic nimic timp de trei luni. Trebuie să am grijă mai multă de mine.

Băieţii mei ştiu că am fost la spital, nu am vrut să vină aici, oricum nu cred că i-ar fi lăsat tatăl lor să vină. De câteva luni mă șicanează și nu îi lasă să vină la mine. Mi-e foarte dor de ei. (...) Mama o să mă ajute acum”, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Antena Stars.

 

 

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5