Adriana Bahmuțeanu, reacție după ce instanța a decis ca fiii ei să locuiască acasă la Silviu Prigoană

adriana-bahmuteanu-1.jpg

Momentan, băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană vor locui acasă la tatăl lor
Foto Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În cazul procesului dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, s-a aflat că instanţa a decis, zilele trecute, cel puţin pentru moment, ca băieţeii celor doi să locuiască acasă la tatăl lor. Adriana Bahmuţeanu a oferit explicații în acest sens, vorbind despre procesul de custodie și explicând unde se poziționează în raport cu hotărârea instanței de judecată.

După întreg scandalul iscat între foștii soți Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu, generat în mod special de relația pe care aceștia o au cu copiii lor, cei doi aducându-și reciproc acuze destul de grave, se pare că apele s-au mai calmat și ex-partenerii au ajuns într-un final la un acord. Deși au custodie comună pentru cei doi băieți pe care îi au împreună, Maximus și Eduard Prigoană, aceștia locuiesc momentan acasă la tatăl lor. 

După ce copiii s-au mutat în casa lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a comentat această decizie pentru un post de televiziune, adoptând o poziție favorabilă în acest sens, deși se credea inițial că prezentatoarea TV nu și-ar fi dorit ca acest lucru să se întâmple, având în vedere că instanța a luat această hotărâre în urmă cu doar câteva zile, pentru o perioadă nedeterminată. 

silviu_prigoana-adriana_bahmuteanu.jpg

Foștii soți se află în continuare în proces de custodie pentru cei doi băieți pe care îi au împreună
Foto: Arhivă personală

Reacția Adrianei Bahmuțeanu după ce instanța a decis ca fiii ei să locuiască cu fostul ei soț

Instanțele de judecată au decis, cel puțin pentru moment, ca băieţeii celor doi să locuiască în prezent cu tatăl lor.  Întrebată ce părere are despre întreaga situație, Adriana Bahmuţeanu a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că se bucură că Silviu Prigoană „vrea în sfârșit să stea cu ei”. 

Vedeta a explicat că se bucură că băieții petrec timp cu tatăl lor, pentru că aşa este normal, mai ales că ea a fost cea care i-a sfătuit mereu să-şi viziteze părintele, conform spuselor acesteia. De asemenea, Adriana Bahmuţeanu aşteaptă în continuare ca instanţa să dea, în sfârşit, verdictul în acest caz și să se clarifice procesul de custodie. 

„Nu este vorba despre niciun război. Copiii sunt ai amândurora! Eu mă bucur că în sfârşit vrea să stea cu ei. Eu tot timpul le spun copiiilor ei să meargă să stea cu tati, aşa este normal, sunt băieţi, este normal să stea şi cu tatăl lor. Acest război despre care se tot vorbeşte este de fapt o chestie temporară, o chestie care va dura trei săptămâni, deoarece urmează procesul de fond, procesul va avea loc pe data de 9 mai.

Nu există un război, nu există niciun proces câştigat. Eu mă bucur că băieţii mei au în sfârşit o relaţie bună cu tatăl lor. El nu are el custodia copiiilor, custodia este comună, este vorba doar despre domiciliu!'', a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Scandalul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană pare fără sfârşit. Silviu Prigoană îşi acuză fosta soţie că îşi torturează copiii şi i-a făcut deja plângere penală. Cei doi îşi dispută iar cei doi băieţi, în instanţă.

  • adriana bahmuteanu nas operatii scandal batai

    A ajuns la capătut puterinilor! La patru ani de la divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu nu reuşeşte să schibe două vorbe cu fostul soţ legate de creşterea şi educaţia copiilor. Supărată că omul de afaceri a târât-o atâta timp prin tribunal, în tot felul de procese, vedeta de televiziune este decisă să deschidă ea o acţiune în instanţă prin care să-i suprime dreptul de a lua decizii în privinţa celor doi băieţi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5