Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie: «La prima nuntă am avut o rochie de regină»

nouria-daniel-iordachioaie.jpg

nouria nouri mireasa
Nouria Nouri și Daniel Iordăchioaie au fost căsătoriți 14 ani
foto: arhivă personală

Nouria Nouri se pregătește pentru o nuntă de vis. În calitate de redactor coordonator al revistei ”Nunta” și cu o nuntă la activ, iar alta în pregătire, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie are, cu siguranță, multă experiență în acest domeniu.

Îmbrăcată elegant și cu zâmbetul la purtător, Nouria Nouri (44 de ani)  a fost în centrul atenției joi seara, cu ocazia evenimentului organizat de revista ”Nunta”. Are toate motivele să fie fericită, pentru că anul viitor, în vară, urmează să se mărite cu alesul inimii ei, despre care Click! a scris în exclusivitate.

De câteva luni, bruneta se iubește cu Ionuț, un broker de succes, iar viața i s-a schimbat radical. Nouria este acum mult mai liniștită, fericită și pregătește nunta visurilor, care va avea loc la malul mării. Fosta soție a lui Danilie Iordăchioaie știe sigur că va purta o rochie de mireasă lila. Mai mult, având în vedere că lucrează la o revistă de profil și are deja experiență în pregătirea nunților, Nouria Nouri ne-a oferit câteva sfaturi prețioase despre cum să ai un eveniment de nota zece.

Nouria Nouri: «La a doua nuntă vreau doar să mă simt iubită și apreciată»

”La fix 20 de ani distanță de la prima nuntă, mă pregătesc din nou pentru un astfel de eveniment și sunt bucuroasă să împărtășesc cu voi aspectele de care trebuie să țină cont viitorii miri. Spre deosebire de acum 20 de ani, acum mirii își pot angaja un wedding planner care să le ușureze viața. Eu nu am avut așa ceva și a fost foarte greu și obositor să organizez nunta de la cap la coadă.

Din proprie experiență vă spun să nu invitați la nuntă persoane doar din obligație. Ca să vă simțiți bine și atmosfera să fie plăcută, chemați oameni apropiați. La nunta mea au fost zeci de oameni pe care nu îi cunoșteam și cu care nu aveam nimic în comun. De data aceasta, mă voi rezuma doar la oamenii iubiți: părinții și copiii noștri.

În al treilea rând, alegerea locației este foarte importantă. Acum, mirii au multe variante: nunta în ballroom, nunta în grădină, pe plajă, la restaurant sau pe marginea piscinei. Eu mi-am dorit mereu să fac nunta pe malul mării, dar cum pe vremea aceea era doar un vis, m-am mulțumit să-mi fac nunta în Herăstrău, pe malul lacului. Am și plimbat invitații pe lac, cu vaporașul. De data asta nu mai fac rabat de la visul meu și voi face nunta pe plajă.

nouria-nouri-mireasa.jpg

nouria nouri in ziua nuntii cu daniel iordachioaie
Nouri Nouri, acum 20 de ani, în ziua nunții cu Daniel Iordăchioaie
foto: arhivă personală

 

Apoi, decorul a devenit unul dintre cele mai importante aspecte. Armate întregi de floriști realizează arcade spectaculoase din flori naturale ori artificiale, iar locația se transformă într-un loc de poveste. Acum 20 de ani nu-mi amintesc să fi avut decât niște baloane spectaculoase, dar nimic în plus. La a doua nuntă voi opta pentru o arcadă de flori lila și albe. De asemenea, și aranjamentele florale de pe mese voi avea grijă să fie diafane”, a declarat Nouria pentru Click!

nouria-nouri-iubit0.jpg

nouria nouri cu noul iubit
Nouria Nouri este fericită în brațele noului ei iubit, Daniel
foto: arhivă personală

 

Rochia de mireasă, piesa de rezistență a unei nunți, nu a fost nici ea uitată. ”Rochia de mireasă este, împreună cu purtătoarea ei, regina nunții. Eu am avut o rochie frumoasă, aleasă pe gustul meu și m-am simțit ca o regină, dar la a doua nuntă nu mai am pretenția asta, ci vreau doar să mă simt iubită și apreciată”, a conchis Nouria Nouri.

Citește și:

Daniel Iordăchioae, părăsit de soţie, salvat de copii

Reacţia fostei soţii a lui Daniel Iordăchioaie, acuzată că l-a părăsit după ce a aflat că are cancer

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1