Florin Busuioc joacă azi la Craiova, unde a văzut moartea cu ochii! Cine îl păzește pe scenă

florin-busuioc-teatru-craiova.jpg

florin busuioc
Florin Busuioc va juca azi, 11 iunie, pe scena Teatrului ”Marin Sorescu” din Craiova
foto: Facebook

Actorul Florin Busuioc (57 de ani), care a văzut moartea cu ochii, pe 6 noiembrie 2018, pe scena Filarmonicii din Craiova, nu este nicidecum superstițios. Ca dovadă că nu se teme de locul în care a suferit un infarct, el revine, azi, de la orele 19. 00, cu o nouă reprezentație a piesei ”Central Park”, în același oraș. Florin va fi însă atent supravegheat de colegul lui de scenă, Bogdan Talașman, care l-a readus la viață.

Florin Busuioc și-a revenit spectaculos după infarctul suferit în urmă cu șapte luni și s-a alăturat colegilor din distribuția spectacolului ”Central Park”, piesă care se va juca în această seară, de la orele 19.00, la Craiova, pe scena Teatrului ”Marin Sorescu”: ”Mai sunt câteva bilete, la prețul de 80 de lei. Va juca și Florin Busuioc”, ne-a declarat azi o angajată a acestei  instituții  culturale. Actorul, pe care îl vedeți și pe micul ecran, în calitate de prezentator al rubricii ”Vremea”, de la PRO TV, este fericit că a putut reveni și pe scenă, de la care luase o pauză mai lungă:. „Mi-am pus dorinţa să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează şi nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo cinci coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talaşman (n.r. actor, coleg de scenă cu Florin Busuioc) este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat şi îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele, după aceea pot să vorbesc şi despre teatru şi despre revenirea dimineaţa la ştiri. Deocamdată am revenit seara“, mărturisea prezentatorul, la două luni după infarct, la PRO TV.

florin-busuioc.jpg

florin busuioc
Florin Busuioc nu și-a abandonat proiectele actoricești, chiar dacă a avut probleme de sănătate
foto: Mihai Ionescu

Bogdan Talașman i-a făcut masaj cardiac extern

Iar Bogdan  Talașman, salvatorul lui, a povestit, imediat după acest episod: ”Vă doresc să nu ştiţi niciodată ce e în sufletul unui nefericit care-i face masaj cardiac unui om aflat un pic la ananghie şi care simte că îi rupe coastele.. băbăeatule! Bănene, zgomotul ăla, pârâiala aia de oase rupte.. dar asta e! Se pare însă că «viaţă nu e, dacă pârâială nu e!». Aia e!”. Medicii i-au montat lui Florin  două stenturi (n.r.-tub de mici dimensiuni pe care medicii îl introduc într-o arteră, cu rol de areseta presiunea sângelui”, care îl ajută pe actor să ducă o viață normală. Florin a menționat că a renunțat la fumat, viciu care l-a adus pe marginea prăpastiei și că acum are un program de viață sănătos.

Citește și:

Nu mai pun gura pe ţigară după ce au văzut moartea cu ochii

VIDEO! Florin Busuioc, așa cum nu l-ai mai văzut după infarct! Are o cicatrice urâtă la cap

Loading...

Citește și

  • În urmă cu 2 luni şi jumătate, Florin Busuioc (56 de ani) a suferit un infarct după un spectacol susţinut la Craiova. După ce a fost resuscitat şi internat, vedeta a primit multe mesaje de susţinere şi de încurajare, iar fanii îl voiau înapoi la Pro TV. S-a întors pe 3 ianuarie la muncă, iar Click! a stat de vorbă cu actorul despre momentele prin care a trecut şi ce urmează.

  • florin busuioc pro tv

    La o lună de la infarctul suferit pe scenă la Craiova, Florin Busuioc şi-a revenit miraculos. Omul de televiziune nu a putut să stea prea mult departe de colegii lui de la Pro Tv şi i-a vizitat la redacţie. După zâmbetul de pe chip am putea spune că Busu a uitat de toate necazurile care l-au ţinut departe de fanii lui şi pare pregătit să se întoarcă. Rămâne de văzut, dacă ştirile dimineţii îl vor avea din nou în platoul la rubrica Meteo.