Flick a găsit-o pe "Doamna Rimă". Denisa Hodișan, fostă "Miss Planet", e ireal de sexy în costum de baie

flick-iubita5.png

Denisa Hodișan este și ea pierdută printre atâtea rime, dar se pare că îi place
foto: Instagram

Orice poet are nevoie de muza lui, iar Flick, scamatorul rimelor mondene, a așteptat ceva până să o găsească. Realizatorul de la Radio ZU este îndrăgostit de cea mai sexy antrenoare de la noi, Denisa Hodișan, fostă "Miss Planet", în 2019. Tânăra este originară din Oradea și are nu doar un chip de păpușă, ci și un trup extrem sexy.

"Am avut şi relaţii serioase, de cinci, şase, şapte ani, dar şi relaţii pasagere de o lună, două. Nu pot să zic că am un tipar de femeie. Pentru mine femeia trebuie să fie frumoasă cu totul. Nu sunt atent doar la un anumit aspect. Am cunoscut fete pe Internet, frumoase, dar când am văzut cum gândesc, nici nu am mai vrut să le cunosc”, povestea Domnul Rimă sau Flick, așa cum este cunoscut omul de radio Sebastian Filcea, pentru Spynews.ro.

  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • insta
  • foto: instagram
  • Maximize

1/6

Iată că acum simpaticul om de radio este foarte aproape de altar, după ce și-a găsit, în sfârșit, sufletul-pereche. Fata se numește Denisa Hodișan și a câştigat titlul Miss Planet 2019, la concursul internaţional Miss & Mister Planet, organizat în perioada 16-21 octombrie, la Tbilisi, Georgia. Bruneta cu trupul tras prin inel și cu un decolteu amețitor i-a pus capac lui Flick, dar îl înțelem perfect. În plus, observăm pe rețelele sociale că Denisa nu e doar frumoasă, ci are și multă carismă și umor. În stilu-i caracteristic, Flick i-a făcut și câteva versuri drăguțe, că doar nu e degeaba "Domnul Rimă'. "Mă bucur că timpul zboară/Să fim liberi iar aș vrea/Am rămas din primăvară cu o mască și cu ea". 

Citește și:

Flick ignoră distanțarea socială și nu poate sta departe de iubită! Cine i-a furat inima "domnului Rimă"

Flick și Răzvan Popescu, pictați pe felii de pâine prăjită

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1