Flick ignoră distanțarea socială și nu poate sta departe de iubită! Cine i-a furat inima "domnului Rimă"

domnul-rima.jpg

domnul rima
Domnul Rimă a prezenatat-o tuturor pe Denisa, prietena sa
Foto Arhivă personală

Dragostea plutește în aer pentru Flick!, cunoscut pentru poeziile haioase pe care le compune și pentru replicile pline de umor pe care le oferă în timpul emisiunilor realizate la Radio ZU. În ciuda faptului că pandemia de coronavirus la ținut departe de radio și de colegii săi, iată că ea i-a oferit mai mult timp pe care l-a petrecut alături de frumoasa sa iuboită, pe care a prezentat-o admiratorilor oficial duminică, 31 mai.

Domnul Rimă trece printr-o perioadă bună din punct de vedere personal. Pandemia de coronavirus i-a dat peste cap acitivitățile de zi cu zi, dar a avut și o parte bună pentru Flick! El s-a bucurat de mai mult timp în compania iubitei sale pe care a decis să o prezinte, în modul caracteristic, prietenilor de pe Instagram. 

Flick! și iubita sa s-au fotografiat în mașină, purtând masca de protecție. Cei doi par foarte fericiți, iar urmăritorii de pe Instagram al lui Flick au remarcat acest lucru, adresându-i numai urări de bine. 

flick-si-iubita-1.jpg

flick si iubta lui
Flick alături de cea care i-a furat inima
Foto Instagram

”Mă bucur că timpul zboară,
Să fim liberi iar aș vrea.
Am rămas din primăvară
Cu o mască și cu ea”, a scris Flick pe pagina sa de socializare în stilul caracteristic, imediat după ce a făcut publică fotografia alături de partenera sa. 

Cea care l-a cucerit pe domnul Rimă este Denisa Hodișan, originară din Oradea. Ea a câștigat mai multe premii datorită frumuseții sale, precum Miss Planet 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018. Tânăra ține foarte mult la silueta ei, demnă de invidiat, și a transformat pasiunea pentru sport într-o meserie, lucrând ca antrenor. 

Colega lui Flick!, Emma Ștefan, poveste de dragoste ca în filme cu Tavi Colen

Nu doar domnul Rimă este îndrăgostit până peste cap, ci și colega sa de la radio, Emma Ștefan. Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de aproximativ un deceniu, iar în ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani ei au demonstrat că orice este posibil dacă există înțelegere și comunicare. Tavi nu este doar iubitul Emmei, ci și impresarul ei, cel care o ajută în sfera profesională.

tavi-si-emma.jpg

tavi si emma
Tavi Colen și Emma Ștefan sunt împreună și pe scenă și acasă
Foto Arhivă Click!

Nu de puține ori au urcat împreună pe scenă și au făcut spectacol. Ori de câte ori are ocazia Tavi vorbește despre iubita sa care i-a schimbat viața în bine și care este ca o a doua mamă pentru fiul pe care îl are din mariajul anterior. ”Aș putea să scriu mult și s-o laud în multe feluri pentru că merită, dar o să adun totul în doar câteva cuvinte. “Îți multumesc și sunt fericit că exiști în viața mea, Emma!”, a declarat într-un interviu, atunci când a fost întrebat despre iubita sa. 

 

Citește și

Tavi Colen și Emma, poveste de dragoste ca în filme. Ce gest romantic face zilnic artistul pentru iubita mai tânără cu 19 de ani

El este Eminescu zilelor noastre!

Loading...

Citește și

  • flick radio zu eminescu

    Este din Câmpina şi a venit în Bucureşti în urmă cu 14 ani, pentru a urma ASE-ul. A făcut contabilitate timp de 5 ani, pentru 2 multinaţionale importante, însă rimele lui l-au adus la radio. La Radio Zu, şi-i place de minune! Andrei Sebastian Fincea, alias Flick de la ZU, este si poet. Pasiunea pentru versori a moștenit-o chiar de la Eminescu.

  • tavi colen si emma de la zu

    Complicate sunt căile dragostei! Tavi Colen și Emma Ștefan, cunoscută ca fiind una dintre vocile de la ZU, formează un cuplu de aproape 10 ani și fac echipă bună și acasă și pe scenă, căci Tavi este cel care impresarul tinerei. Recent, Emma a făcut o serie de declarații despre dragostea care vine și trece, iar cuvintele cântăreței i-au pus pe gânduri pe fanii care se întreabă dacă problemele au apărut în paradis. Artista a subliniat, totuși, că Tavi este un iubit de nota 10 care nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre a-i face pe plac.