Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan. Carmin, testat pozitiv la cocaină

carmin-marian-ionescu.jpg

carmin si marian ionescu
Carmin (stânga), fiul lui Marian Ionescu, a fost prins drogat la volan
foto: arhiva Click!

Fiul lui Marian Ionescu, de la ”Direcția 5” a fost prins drogat la volan. Carmin Ionescu a fost oprit în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, puțin după miezul nopții, sâmbătă spre duminică, și a fost testat cu aparatul Drug Test.

”În data de 09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă.

Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 Cod Penal”, se arată într-un comunicat.

Carmin Ionescu (34 de ani) a fost testat pozitiv la cocaină. Nu este prima dată când numele Carmin Mihai Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, este asociat cu consumul de droguri. Acesta a fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, dar DIICOT a renunţat la urmărirea penală.

Şi tatăl său, Marian Ionescu, a fost audiat ca martor în dosarul "Droguri pentru VIP"-uri, în timp ce în dosar Carmin Ionescu apare în calitate de consumator.

Citește și:

Fiul lui Marian Ionescu a spart 800 de lei la păcănele, în 5 minute

Carmin Ionescu, oficial în trupa ”Direcția 5” din 2020

Carmin Ionescu a devenit, oficial, membru al trupei Direcția 5 în aprilie, anul acesta. Tânărul a devenit basistul trupei, înlocuindu-l astfel pe tatăl său, Marian Ionescu, care a cântat în această postură timp de mai bine de 15 ani.

Marian a trecut acum la clape, lăsându-i locul talentatului său fiu.

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandru bittman fiu dan bittman

    Detalii halucinante ies la iveală despre fiul cel mare al lui Dan Bittman (56 de ani), Alexandru (20 de ani), anchetat într-un dosar privind traficul de droguri. Tânărul a fost audiat de procurorii de la DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) într-un dosar privind traficul și consumul de droguri.

  • Traficanţii din dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti, în care apar numele unor persoane publice audiate ca suspecţi sau martori, vindeau clienţilor pliculeţe care conţineau cocaină amestecată cu paracetamol sau cafeină, se arată în motivarea instanţei care a admis propunerea de arestare preventivă a doi dintre inculpaţi şi a dispus arestarea la domiciliu a altuia.