Finul lui Mihai Bobonete, magicianul Robert Tudor, a devenit şi tată de fată

robert-tudor.jpg

robert tudor
Robert Tudor, alături de familia sa superbă
foto: arhiva personală

Cunoscutul magician, care s-a făcut remarcat la „Românii au talent”, a devenit din nou tată de fată în dimineaţa zilei de 15 octombrie. Mihai Bobonete, naşul lui Robert Tudor, a dat vestea în direct la Morning Glory, emisiunea lui Răzvan Exarhu de la Rock FM.

Veste bună pentru fanii lui Robert Tudor (34 de ani), magicianul care s-a făcut remarcat la emisiunea „Românii au talent”, de la Pro TV, şi care a devenit finul actorului Mihai Bobonete (39 de ani), din „Las Fierbinţi”. Robert Tudor a anunţat pe Facebook că se pregătesc să o interneze pe soţia sa, Elena, iar marţi, 15 octombrie, a publicat o fotografie pe reţelele sociale în care apare alături de aceasta și de micuţa abia născută.

robert-tudor-familie.jpg

robert tudor
Magicianul Robert Tudor a devenit tată de fată pe 15 octombrie
foto: arhiva personală

„Momentul acela când îţi ţii copilul în braţe pentru prima dată în viaţă. Nu sunt cuvinte şi nici nu se vor inventa vreodată cuvinte să spună ceea ce simt. A fost dragoste la prima vedere! Bine ai venit, Adeline!”, a scris finul lui Bobonete pe Facebook. Momentul naşterii a fost anunţat şi de actorul din „Las Fierbinţi”, Mihai Bobonete, care a intrat în direct la Morning Glory, emisiunea de radio realizată de Răzvan Exarhu. Bobonete mergea la spital când a fost sunat în direct.

Robert Tudor primeşte sfaturi de la naşul Bobonete!

„Magi” Robert Tudor ne-a dezvăluit încă din vară că nașii micuţei Adeline vor fi tot Mihai Bobonete și soția acestuia, Cătălina. „Naş va fi tot Mihai Bobonete. La nume ne-am gândit la ceva de genul Adelina Maria, pentru că Maria o cheamă pe fata naşului. Naşul îmi dă în fiecare zi câte un sfat, el mi-a spus de când nu aveam primul copil că o sa fie altfel atunci când vor veni pe lume moştenitorii”, a declarat magicianul pentru Click! „Am un băiat de doi ani și jumătate, David Mihai, botezat David după magicianul David Copperfield şi Mihai, după naşul lui, Mihai Bobonete. Suntem pregătiţi, o să fie mai uşor de data aceasta, după primul copil avem deja experienţă, aşa cum ne-au spus majoritatea prietenilor noştri” ne-a povestit fostul concurent “Românii au talent”.

Citește și:

De la cine a furat meserie Robert Tudor de la “Vocea României Junior”

Povestea lui Call Baby: cine este personajul din viralul începutului de an

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1