Bobonete, naș de profesie. Următorul pe listă, bebelușul magicianului Robert Tudor

mihai_bobonete_si_robert_tudor_la_vocea_romaniei_junior.jpg

mihai bobonete si robert tudor
Mihai Bobonete este nașul de cununie al magicianului Robert Tudor
foto: Pro TV

Interpretul lui Bobiţă din”Las Fierbinți”, actorul Mihai Bobonete, este mereu în centrul atenţiei, iar când nu filmează pentru serialul de la Pro TV sau nu are spectacole de stand-up comedy, este naș de profesie. Următorul bebeluș pe care Bobonete a promis că-l va năși este fetiţa magicianului Robert Tudor, care se va naşte în octombrie.

Magicianul Robert Tudor (34 de ani) și soția sa, Elena, sunt foare fericiți de când au aflat că vor deveni din nou părinţi anul acesta. „Am un băiat de doi ani și jumătate, David Mihai, botezat David după magicianul David Coperfield şi Mihai, după naşul lui, Mihai Bobonete. În octombrie voi deveni tatăl unei fetiţe şi suntem foarte fericiţi. Suntem pregătiţi, o să fie mai uşor de data aceasta, după primul copil avem deja experienţă, aşa cum ne-au spus majoritatea prietenilor noştri. Soţia mea, Elena, este deja însărcinată în cinci luni”, ne-a povestit fostul concurent de la „Românii au talent”.

robert_tudor_si_familia_lui.jpg

robert tudor alaturi de sotia si de fiul lui
Magicianul Robert Tudor, alături de soția și de fiul său
foto: arhivă personală

 

Nașul Bobonete îl sfătuiește pe finul Robert Tudor despre mariaj

„Magi” Robert Tudor ne-a dezvăluit că nașii fetiței vor fi tot Bobonete și soția acestuia. „Naş va fi tot Mihai Bobonete. La nume ne-am gândit la ceva de genul Adelina Maria, pentru că Maria o cheamă pe fata naşului. Naşul îmi dă în fiecare zi câte un sfat, el mi-a spus de când nu aveam primul copil că o sa fie altfel atunci când vor veni pe lume moştenitorii”, a declarat magicianul pentru Click!

Actorul Mihai Bobonete din „Las Fierbinţi” s-a înrudit cu mai mulţi colegi din serial. În 2017 l-a năşit pe Mihai Raiţ Dragomir (Dorel) şi pe soţia lui, dar a fost și el năşit, la rândul lui, de Octavian Strunilă şi de soţia lui, Oana. Anul trecut, Mihai Bobonete (39 de ani) a îmbrăcat din nou costumul de naș pentru că el şi soţia lui, Cătălina, i-au cununat pe actorii Cosmin Natanticu şi pe Eliza Georgescu.

 

Citește și:

Mihai Bobonete, despre operația la plămâni: „Mă bucur că trăiesc”

Probleme în “Las Fierbinţi”! Bobonete, Văncică şi Raiţ, fără Giani pe scenă

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1