Finalistele «Bravo, ai stil! All Stars». Cine se luptă în finala din 16 iunie

bravo_ai_stil_all_stars.jpg

Juratii de la Bravo ai stil All Stars, pe scena, asteapta sa decida care sintre finaliste merita sa castige marele premiu
Ilinca Vandici și jurații "Bravo, ai stil! All Stars", la ultima emisiune înaintea finalei
Foto: Instagram

Finala "Bravo, ai stil! All Stars" va fi difuzată sâmbătă, 16 iunie, de la ora 22.00, la Kanal D. Alina, Iuliana, Marisa și Silvia se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și pentru suma de 100.000 de lei. Pe lângă premiul în bani și coronița care va fi atribuită câștigătoarei, finalistele dau și o luptă a orgoliilor.

Pe parcursul mai multor luni de competiție, cele patru fete și-au arătat abilitățile stilistice, dar și caracterul. Jurații Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Iulia Albu și Cătălin Botezatu le-au apreciat, sfătuit sau taxat, atunci când a fost cazul, pe toate concurentele din cel de-al patrulea sezon "Bravo, ai stil!". Dacă până acum, juriul a avut un cuvânt important de spus în parcursul lor, acum soarta celor patru este în mâinile telespectatorilor. În ultima săptămână s-au schimbat puțin regulile jocului și votul se transmite prin SMS la 1230, cost 1,19 euro, cu numele concurentei preferate.

Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! All Stars"

finaliste_bravo_ai_stil_all_stars.jpg

finalistele bravo ai still all stars in platoul emisiunii de la kanal d
Alina, Silvia, Iuliana și Marisa se luptă pentru premiul de 100.000 de lei și titlul de cea mai stilată femeie din România
Foto: Instagram

 

Alina, 30 de ani, București 

alina_bravo_ai_stil_all_stars.jpg

alina bravo ai stil all stars
Alina este în finala "Bravo, ai stil! All Stars"
Foto: Instagram

 

Alina Roxana Ionescu s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon “Bravo, ai stil!” Drumul ei s-a oprit atunci în semifinale, dar de această dată a ajuns până în ultimul punct al competiției. S-a făcut remarcată prin ținutele elegante, rafinate și prin purtarea unor piese scumpe, de la marile case de modă ale lumii.

Iuliana, 19 ani, Mangalia

iuliana_bravo_ai_stil_all_stars.jpg

iuliana bravo ai stil all stars
Iuliana este în finala "Bravo, ai stil! All Stars"
Foto: Instagram

 

Iuliana Doroftei este câștigătoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!", unde debutase alături de Emiliana, prietena ei, și cea care avea să-i devină principala contracandidata la tiltul de cea mai stilată femeie din România. Iuliana cochetează cu modellingul de câțiva ani și spune despre ea că este inteligentă, frumoasă și timidă. Cel mai mult își dorește să ajungă în Insulele Maldive. Are o relație foarte apropiată cu mama ei, despre care a spus de multe ori că îi este cea mai bună prietenă și cea mai importantă persoană din viața ei.

Marisa, 20 de ani, Slatina

marisa_bravo_ai_stil_all_stars.jpg

marisa bravo ai stil all stars
Marisa este în finala "Bravo, ai stil! All Stars"
Foto: Instagram

 

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru, 20 de ani, s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București. 

“Eu nu am cunoscut niciodată un sentiment mai plăcut şi mai profund decât acesta! Nu este vorba despre fani, despre copii de 14 ani sau despre alte lucruri superficiale. Este despre vibraţia pe care realizezi că o ai cu o multitudine de oameni. Pentru că au fost mulţi! Sute de oameni care au venit doar pentru mine. Să-mi împartă energia lor pozitivă, să mă îmbrăţişeze, să facă poză cu cea pe care ei o văd câştigătoare! Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Cu bune, cu rele, m-am format şi mi-am format un drum al meu, de la care nu o să mă abat prea curând! OAMENI BUNI, sunt pusă pe FAPTE MARI!! PREGĂTIŢI-VĂ!! Urmează să rezolv cu restanţele pe care le am la facultate şi dupaaaaaaaa LANSAREA PRIMEI MELE COLECŢII! N-am decât cuvinte de laudă la adresa voastră, aşa că mă opresc aici. SUNTEŢI SUPER!”, a scris Marisa Paloma pe contul personal de socializare atunci când a devenit câștigătoarae sezonului doi "Bravo, ai stil!".

Silvia, 36 de ani, Târgu Jiu

silvia_bravo_ai_stil_all_stars.jpg

silvia bravo ai stil all stars
Silvia este în finala "Bravo, ai stil! All Stars"
Foto: Instagram

 

Silvia Oana Popescu s-a făcut remarcată încă din sezonul întâi "Bravo, ai stil!", pe care l-a și câștigat. Stilul excentric, dar și felul ei de a fi au făcut-o una dintre favoritele celor de acasă, care au plasat-o de multe ori pe primul loc în preferințele lor. A intrat în multe conflicte cu fetele, a plecat din platou de câteva ori, nemulțumită de situațiile în care era pusă, dar chiar și așa, cu toate "ieșirile în decor", jurații au apreciat-o și au notat-o adeseori pozitiv.

Finala Bravo, ai stil! All Stars are loc sâmbătă, 16 iunie, iar numele câștigătoarei va fi spus, în direct, de Ilinca Vandici. Ultima emisiune va începe la ora 22.00.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1