Ilinca Vandici, superbă în rochia creată de colegul ei de la ”Bravo, ai stil!”

ilinca_vandici_nunta_03.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici, o mireasă cu stil
foto: Blitz/Click!

Ilinca Vandici s-a ținut de cuvânt și nu a apărut într-o rochie cu voal la botezul micuțului Zian. Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” a ales o creație a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de emisiune, roz prăfuit, cu trenă.

Ilinca Vandici a făcut nunta și botezul în aceeași zi, duminică, 15 octombrie. Cum nu și-a dorit să fie o mireasă tipică, în rochie albă și cu voal pe cap, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” l-a rugat pe colegul ei, Răzvan Ciobanu, să-i facă o rochie specială pentru cele două ceremonii din biserică.

Rezultatul a fost cu adevărat copleșitor, cu atât mai mult cu cât Ilinca a ținut totul secret până în ultimul moment. Duminică, vedeta a arătat perfect, în rochia bej, din voal cu paiete, cu trenă și mâneci lungi, bufante. Singurele detalii care au trădat totuși statutul de mireasă al Ilincăi au fost buchetul din flori albe și coronița de prințesă.

ilinca_vandici_nunta.jpg

ilinca vandici
Ilinca Vandici, o mireasă atipică
foto: Blitz/Click!

 

Ceremonia de botez a fost urmată, la aceeași biserică, de cununia religioasă a Ilincăi cu Andrei Neacșu. După botez, nașa lui Zian a ieșit afară cu bebelușul de două luni și jumătate adormit în brațele ei.

ilinca_vandici_botez.jpg

ilinca vandici
Micuțul Zian, după botez, în brațele nașei
foto: Blitz/Click!

 

Botezul și cununia religioasă au avut loc la biserica Sfântul Nicoale, din Tunari. Nași de botez și de cununie au fost doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacșu, alias Spelbu', iar la petrecere sunt așteptate peste 500 de persoane.

Atmosfera va fi animată de cei mai tari artiști. Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo sau Taraful Cleante sunt pe listă. Mireasa va purta trei ținute, două realizate de Andra Turcanu, și una de colegul de emisiune al Ilincăi, Răzvan Ciobanu.

Loading...

Citește și

  • ilinca vandici

    Urmează un moment special în familia Ilincăi Vandici (30 de ani), în acest weekend. Duminică, pe 15 octombrie, prezentatoare va fi condusă la altar de Andrei Neacșu (26 de ani), cel căruia i-a dăruit un băiețel. Vedeta de televiziune a anunțat că va face și botezul micuțului Zian, în aceeași zi cu nunta.

  • ilinca vandici rochie mireasa nunta

    E forfotă mare acasă la Ilinca Vandici! Prezentatoarea Kanal d se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă duminică (15 octombrie) şi face ultimele pregătiri şi probe. Vedeta l-a ales pe designerul Răzvan Ciobanu ca să-i croiască ţinuta din ziua cea mare şi este extrem de mulţumită de rezultat. Ea va purta o creaţie diafană, cu paiete, care îi va pune silueta în valoare.