Finala «Vocea României» 2018. Ce concurenţi se bat pentru premiul de 100.000 de euro

v114-vedete-bogdan-ioan.jpg

Bogdan Ioan a întors scaunele juraţilor, după numai câteva secunde

Juraţii Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley au mari emoţii pentru elevii lor, care vineri, de la ora 20.30, se vor bate pe marele trofeu, dar şi pe premiul de 100.000 de euro, în finala «Vocea României». În acest duel regăsim patru solişti cu voci de aur, aşa că disputa muzicală se anunţă strânsă.

Irina Rimes intră în finala Vocea României 2018 cu Dora Gaetanovici, Andra mizează pe Mădălina Coca, Tudor Chirilă se bazează pe Alma Boiangiu, iar Smiley şi-a pus speranţele în Bogdan Ioan. Fetele pregătite de Irina şi de Andra s-au remarcat prin voce şi talent, în timp ce finaliştii antrenaţi de Tudor Chirilă şi de Smiley beneficiază de un mare capital de imagine.

Finala Vocea României 2018: Alma Boiangiu este și actriță

Alma Boiangiu (26 de ani) este şi actriţă, iar anul acesta a apărut, pe marele ecran, în pelicula horror „The Nun – Călugăriţa: misterul din mănăstire”, producţie filmată în mare parte în România. Ea mai joacă şi în alte filme care vor avea premiera anul viitor şi se potriveşte perfect cu antrenorul ei, cântăreţ şi actor.

Finalistul din echipa lui Smiley, denumit „Michael Jackson de România”

Finalistul lui Smiley e viral pe Internet. La audiţiile pe nevăzute, Bogdan Ioan (28 de ani) a întors toate scaunele antrenorilor în doar patru secunde. El a interpretat piesa lui Michael Jackson „Earth Song”, la care i s-a cerut bis. A repetat performanţa, iar prestaţia lui  a adunat peste nouă milioane de vizualizări pe YouTube. De atunci, i se zice „Michael Jackson de România”.

Fanii l-au votat deja în finală, iar Smiley are încredere în el încât să-i dea orice piesă, fără emoţii că nu ar interpreta-o altfel decât „la perfecţie”. Bogdan e arhitect şi un mare fan al regretatului artist Michael Jackson. Fără studii muzicale, el a făcut din muzică o pasiune. Regretul lui e că a ratat ocazia să-l vadă în concert pe ”Regele muzicii pop”, care a murit în 2009.

Loading...