Fiica lui Teo Trandafir, Maia, a împlinit 15 ani! Cum s-au distrat cele două în marea zi

teo-trandafir-fiica-maia-15-ani.jpg

Teo Trandafir și-a aniversat fiica, pe Maia, care a împlinit 15 ani
Foto Instagram

Zi cu adevărat specială în familia lui Teo Trandafir! Maia, fiica îndrăgitei prezentatoare TV, a împlinit 15 ani și s-a transformat într-o adevărată adolescentă, care, în ciuda atingerii vârstei „periculoase”, are în continuare o relație minunată cu mama ei. Deși a avut o zi plină de filmări pentru emisiunea „Teo Show”, moderatoarea TV și-a scos fiica în oraș cu această ocazie specială și au petrecut timp de calitate împreună.

Teo și Maia se comportă ca două surori mai degrabă, fiind asemenea unor prietene bune, iar acest lucru reiese și din modul în care cele două au sărbătorit ziua de naștere a MaieiDeși prezentatoarea de televiziune a avut prima parte a zilei ocupată, având-o invitată în emisiune pe Bianca Drăgușanu, aceasta a dezvăluit în timpul show-ului care sunt planurile pentru aniversarea fetiței ei. 

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a împlinit 15 ani 

„Vestea bună e că e minunat să ai copii. Vestea proastă e că ei cresc imediat. Astăzi (joi, 9 mai n.r), fii-mea face 15 ani. Sunt şocată! Ies la masă cu ea diseară, face 15 ani”, i-a spus teo Trandafir Biancăi Drăgușanu în timpul emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D.

Ulterior, Teo Trandafir a publicat și pe rețelele de socializare un filmuleț prin intermediul căruia le mulțumea tuturor internauților pentru urările făcute fiicei ei, și îi anunța pe aceștia și cum au sărbătorit cu această ocazie. „Vă mulţumim pentru urările de azi. Ne-am adunat la o limonadă, cu gândul la voi”, a spus Teo.

Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită de două ori, însă în viața ei amoroasă „nu a fost să fie”. Maia este fiica pe care prezentatoarea TV a adoptat-o, însă chiar dacă nu au o legătură de sânge, cele două sunt de nedespărțit și formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Teo Trandafir (@teotrandafir) pe

Teo Trandafir, despre momentul în care Maia va începe să cunoască „dragostea”

Dacă la 15 ani multe domnișoare au cunoscut deja „prima dragoste”, Maia nu i-a vorbit încă prezentatoarei TV despre vreun băiat anume, de care să se fi îndrăgostit. Și, cum cele două își spun totul, momentan băieții nu se află pe lista îngrijorărilor lui Teo.

„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar?”, fericită că încă nu a fost nevoită să se confrunte cu „probleme” de genul. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Teo Trandafir și fiica ei au o relație foarte apropiată şi îşi spun totul. Vedeta Kanal D este mereu un sprijin pentru Maya, mai ales că adolescenta are o fire timidă, Chiar dacă mama ei este foarte cunoscută, Maya se ascunde de lumina reflectoarelor. Aşa că nu e de mirare că un gest al fetei, la un concert de la Sala Palatului, a emoţionat-o până la lacrimi pe prezentatoare.

  • Teo Trandafir este un real exemplu pentru urmăritorii săi, care i-au admirat acesteia întotdeauna tăria de caracter și calitatea de a fi o adevărată luptătoare. Deși îndrăgita prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite, atunci când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, care erau chiar să-i răpească și viața, aceasta s-a întors în televiziune mai încrezătoare ca oricând și a reușit să depășească unele dintre cele mai grele cumpele ale vieții.