Fiica Iuliei Albu, machiaj spectaculos la doar 10 ani! Reacția vedetei, neprețuită

mikaela-1.jpg

Mikaela, fiica Iuliei Albu, adorabilă de Halloween
Foto: Instagram

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, s-a transformat într-o domnișoară adorabilă și, la doar 10 ani, pare să îi calce pe urme mamei sale atunci când vine vorba de apariții.

Micuța apare rar în fotografiile din mediul online ale părinților săi, aceștia parcă dorind să o țină numai pentru ei, însă și atunci când mai apare vreo poză cu Mikaela, toți admiratorii mamei sale nu mai știu ce complimente să îi facă acesteia. 

Mikaela a devenit o domnișoară superbă, care nu uimește doar prin frumusețe, ci și prin comportament. Fetița Iuliei Albu seamănă din ce în ce mai mult cu fashion editorul, fiind deja pasionată de machiaj și costumații interesante, chiar dacă e vorba doar de Halloween. 

mikaela2.jpg

Mikaela s-a costumat de Halloween în Harley Quinn
Foto: Instagram

Fiica Iuliei Albu îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale

Iulia Albu a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare Mikaela, costumată pentru Halloween într-un personaj din filmele cu super eroi. Pentru a completa întregul look, fetița Iuliei a avut nevoie și de un machiaj special. Fashion editorul a dezvăluit că, având în vedere că Mikaela nu are momentan INstagram, având în vedere că are doar 10 ani, micuța a rugat-o pe mama ei să pună imaginea în mediul online pe contul său, semn că i-a plăcut foarte mult postura în care s-a aflat cu ocazia zilei de Halloween. 

iulia-albu.jpg

Fiica Iuliei Albu îi seamnănă acesteia din ce în ce mai mult
Foto: Instagram

„Sunt atât de mândră de tine! Ea m-a rugat să public poza asta. Și înțeleg, adică, are 10 ani până la urmă. Poartă machiaj numai o dată pe an, de Halloween, însă eu tot cred că e prea mult”, a scris Iulia în dreptul imaginii cu fiica ei. 

Mikaela s-a născut în anul 2010, atunci când Iulia și Mihai Albu deveneau părinți pentru prima oară. În anul 2013, fashion-editorul Iulia Albu divorța de designerul de pantofi Mihai Albu. Pe cei doi îi leagă în continuare fetița pe care o au împreună și sunt în relații bune de dragul ei, chiar dacă nu se pot pune întotdeauna de acord, în continuare. 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1