Fiica Iuliei Albu, o adevărată domnişoară! Cât de frumoasă este Mikaela, la aproape zece ani

75557-untitled_xl.jpg

Fiica Iuliei Albu, o adevărată domnişoară! Cât de frumoasă este Mikaela, la aproape zece ani
Sursa foto: Facebook

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi şi este recunoscută pentru stilul extravagant pe care-l adoptă ori de câte ori are ocazia.

Iulia Albu a fost căsătorită cu creatorul de modă Mihai Albu, de care a divorţat în 2013, după opt ani de mariaj. Din căsnicia lor a rezultat Mikaela, o fetiţă de aproape zece ani, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. 
Iulia Albu a vorbit despre fiica ei, Mikaela şi a mărturisit că este tare mândră de micuţa ei, care este pasionată de modă şi de fotografie. Vedeta, însă, nu-şi doreşte ca fiica ei să intre în lumea modei. 
Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Tradiţia pe care o va încălca Adelina Pestriţu la nuntă: ”Vă anunţ că nu voi ţine cont de acest detaliu!”

Meghan Markle, apariţie neaşteptată la Wimbledon

Loading...

Citește și

  • Este, fără îndoială, cea mai controversată vedetă în ceea ce priveşte look-ul ei. Iulia Albu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând pe nas o pereche tare ciudată de ochelari şi ne-a dezvăluit ce accesorii asemănătoare mai are în colecţia personală.

  • Vremea rece îi dă bătăi de cap, aşa că s-a pricopsit cu o răceală care a ţinut-o în casă tot weekendul! Dar, cu toate că nu se simte bine, Iulia Albu (31 de ani) nu a renunţat la cursurile de la Facultatea de Arte, acolo unde e studentă în primul an.

  • Se iubesc, e evident. Iulia şi Mihai Albu au o relaţie specială.