Ce balerină superbă este fetița lui Marcel Pavel! Iuvenalia își moștenește mama

marcel-pavel-familie.jpg

marcel pavel familie
Marcel, soţia şi Sasha sunt topiţi după micuţa Iuvenalia
foto: OK! România

Fetița lui Marcel Pavel (59 de ani), Iuvenalia Ioana, are de micuță veleități de artistă. Puștoaica a moștenit talentul artistic al mamei sale, Violeta, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova.

Dumnezeu l-a binecuvântat pe solist şi cu o fetiţă, în iulie 2013. Deşi micuţa a venit pe lume când Marcel Pavel avea 53 de ani, şi era deja tatăl a doi băieţi mari, artistul a avut puterea să o ia din nou de la capăt, cu scutece şi cu jucării. Acum, micuța este bucuria întregii familii. De doi ani, Iuvenalia ia lecții de balet la o școală din București. ”Acum doi ani toți din casă făceau sport. A vrut și ea să fie karatistă. Și-a luat mănuși. Și am înscris-o direct la Casa de balet, ca să-i schimb viziunea și perspectiva. Merge la balet de când a renunțat la kickboxing”, spune Violeta Pavel despre fiica ei și a lui Marcel Pavel. Iuvenalia va împlini 6 ani pe 1 iulie, iar soților Pavel nu le vine să creadă ce repede a trecut timpul. ”A trecut repede. A fost frumos, nostalgic”, mai spune Violeta, soția artistului. Marcel Pavel are și doi băieți, Richard (24 ani) și Sasha (21 ani). 

j218_1.jpg

Iuvenalia are o colecție impresionantă de rochițe pentru scenă

Citește și:

7 vedete fără sutien pe stradă. Soția lui Marcel Pavel le face concurență Roxanei Vancea și Andreeei Bănică!

Soția lui Marcel Pavel și-a serbat aniversarea! Cât de bine arată la 46 ani

 

 

Loading...

Citește și

  • Marcel Pavel are o familie frumoasă, însă rare sunt momentele în care artistul decide să-și expună „comorile” în spațiul media. Recent, fotoreporterii Click! l-au surpris pe cântăreț alături de soție și de fetița lor, în timp ce părăseau platourile de filmare de la Antena 1.

  • Pe Marcel Pavel (59 ani), care interpretează inconfundabil “Frumoasa mea”, devenită piesa de rezistenţă în toate recitalurile de la nuntă, îl vedem mereu îmbrăcat doar la patru ace. Însă, când prinde puţin timp liber, artistul îmbracă treningul şi, la primele ore ale dimineţii, merge la sala de sport. Pentru relaxare, dar şi pentru a se apăra, la nevoie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1